Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:10 | April 13, 2015

  @angelicablick

  hejhhhhhejeje

  Ni glömmer väl inte att följa mig på instagram? och så vill jag även påminna er om att följa mig på snapchat också – heter angelicablick där :) jag försöker posta mer videos osv där från mina dagar! Känns så kul att köra både blogg, instagram och snapchat eftersom det är tre heeelt olika saker!

  / Don’t forget to follow me on instagram! I also wanna remind you to follow me on snapchat too – My name there is angelicablick :) I try to post small videos and so on there! It feels so fun to blog, use instagram and also snapchat cause it’s three totally different things!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “@angelicablick”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här