Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:34 | April 15, 2015

  THE BIG APPLE

  nyc5 (kopia)nyc1 (kopia)nyc8 (kopia)nyc2 (kopia)nyc477nyc3 (kopia)nyc13 (kopia)nyc16 (kopia)nyc7 (kopia)nyc56nyc18 (kopia)nyc10 (kopia)nyc190 (kopia)nyc100 (kopia)nyc11 (kopia)

   

  YESTERDAY IN PICTURES

   

  Fotade så mycket jag hann med igår tills min kamera dog! Orutinerat att inte ladda den innan man ger sig ut haha..
  Men idag är kameran laddad och klar :) Jag & André åt frukost på ett ställe i närheten och ska snart bege oss iväg och träna thaiboxning. Jag vaknade upp med halsont, så jag får vila idag och hoppas att jag mår bra imorgon så jag kan fortsätta träna :) wie! Sen får vi se vad vi hittar på!

  / Took so much photos I could yesterday until my camera died! Inexperience, to not charge it before I went out haha ..
  But today, the camera is charged and ready :) André and I ate breakfast at a place nearby and will soon head off for Thai boxing. I woke up with a sore throat, so I’m going to rest today and hope I feel good tomorrow so I can continue my workout :) wie! Then we’ll see what we’ll do!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “THE BIG APPLE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här