Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

14:02 | April 16, 2015

CITY VIBE

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
YO14yo7yo12yo9 yo11

 

PHOTOS BY ANDRÉ BÅNGHÄLL
/JACKET FROM RIVER ISLAND/SHIRT FROM ZARA/BAG FROM ZARA/SKIRT FROM ZARA/
/SUNGLASSES FROM RAYBAN/SHOES FROM ZARA/

 

Gårdagens look i ett sommrigt och väldigt varmt NYC! Fick ta av mig jackan flera gånger för att de var så varmt :) wie!
Nu har vi precis vaknat och ska snart iväg och träna! Sen får vi se vad vi hittar på. Igår stack jag och André på middag på en resturang som heter Zenga – helt okej! Har ni tips på riktigt, riktigt bra resturanger här i NYC? Tack på förhand finisar!

/ Yesterday’s look in a summery and very hot NYC! Had to take off my jacket several times because it were too hot :) wie!
Now we’ve just woken up and are goign to hit the gym shortly! Then we’ll see what we’ll do. Yesterday André and I had dinner at a resturant called Zenga – totally okay! Do you have any tips for really, really good restaurants here in NYC? Thanks in advance babes!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

48 Responses to “CITY VIBE”

 1. Amanda on

  Äter ni kött är Peter Luger ett MÅSTE! Helt fantastiskt. Brukar dock vara fullbokat länge men värt ett försök :)

  Reply
 2. samantha on

  loove the jacket. i dont know what is a good restaurant in your eyes BUT if you are searching for good food over fancy spots then you must check out: Hu Kitchen !!!!

  Reply
 3. Josefin on

  Fig & Olive! Finns både på Upper West och i Meatpacking, rekommenderar Meatpacking för miljön men menyn är densamma. En härlig blandning av spanskt, franskt och italienskt. Deras egna doftljus är också att rekommendera!

  Reply
 4. Frida on

  Hej!! Dina bilder är fantastiska och du ger mig så mycket inspiration!
  Jag var i New York förra veckan (bästa staden ever) och besökte en restaurang som heter The Heath, tips! Maten var verkligen asgod, vi var ett stort sällskap och vi tog olika rätter och alla var nöjda! Stället är spännande också, med jazzband som spelade live. Takterassen ska tydligen vara härlig också (tyvärr stängd när jag var där, vet ej om den är öppen nu). Ha en fortsatt trevlig resa!

  Reply
 5. Anni on

  You look gorgeous as always, love! I’ve lived in New York for a while and one of my absolute favorite places is called “La Lanterna die Vittorio” in MacDougal street in Soho/ West Village. Ask to be seated in the garden in the the back, it is so so pretty and the food is amazing! You should check it out! :)

  Reply
 6. Anna on

  Freemans! Helst sjukt ställe där man inte kan sluta kolla på inredningen. Grymma drinkar och du MÅSTE äta kronärtskocksdippen om du går dit, den är himmelsk. Adress; Slutet på Freeman alley, off Rivington between the Bowery and Chrystie. Längst ner i en gränd där man inte ens fattar att det skulle kunna vara nåt alls :)

  Reply
 7. Nina Wikström on

  Spice Market i Meatpacking. I närheten av The Standard. Såg att ni varit där.
  Grymt god mat och riktigt coolt ställe.
  Ha en fortsatt skön resa och krya på dig.

  Reply
 8. Crawford on

  Hi Angelica!

  I live in the West Village, NYC. There are a lot of great restaurants around here that I’ve been to and that I LOVE!

  Try these places: Balthazaar, Morandi, Le Gigot, The Little Owl, Minetta Tavern (I live across the street from there!), The Leopard at des artistes, Il Mulino, Buvette, The Oyster Bar inside Grand Central Station, or ….. La Grenouille –> MY FAVORITE RESTAURANT IN NYC, AMAZING food and FLOWERS!!

  Reply
 9. Ida on

  Jag och en kompis tog förra helgen ett break i plugget och bilade upp till New York för en weekend. Såg att nån annan tipsade om Fig & Olive, supergod mat och cool stämmning, vi besökte den i meatpacking district. Ligger typ 100m från the Standard grill (även hört mycket gott om). Rekommenderar även att ta en drink i baren på the Standard, utsikten är amazing. Vi missade det men det ska finnas ett photo-booth nere vid toaletterna. Gillar man pasta så skulle jag tipsa om Giovanni Rana, ligger inne i Chelsea Market, kalasgod hemmagjord pasta, jag valde spinach & ricotta Girasoli.Såg även att någon tipsat om bloggen akerstrom.devote.se jag spanade in hennes blogg innan jag åkte och fick massa bra tips om bra restauranger. Såg på instagram att du redan hittat tex. Butchers daughter.

  Reply
 10. Lovisa on

  Ett italienskt ställe i Chelsea market är nog det absolut bästa jag ätit i mitt liv!! Jättemysig stämning också :) där finns också söta små butiker med ett och annat så lönar sig att ta ett titt ifall ni har tid. NYC är ju den bästa staden ( jealous…) men ha det bäst! xx

  Reply
 11. Melisa on

  Världens mysigaste american diner på upper west side 93d street på Broadway som heter big daddy’s, enda goda jag har ätit på hela min NYC resa faktiskt. Helt otroligt bra mat! Både frukost, Lunch och brunch ställe

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.