Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:12 | April 16, 2015

  I LOVE THIS TOWN

  ny1ny2ny4ny6ny10NYC21NYC17ny11NY12NYC20ny9NYC16NYC22

   

  NYC DAY 2

   

  Vaknade upp och är sjuk idag.. kul, jättekul. Har ont i hela kroppen ( och huden typ ) och mår inte alls bra. Men jag vägrar! har vilat lite nu, tagit ett par alvedon, ätit lite och ska klä på mig ordentligt eftersom jag fryser som ett satan. Typ influensa-liknande skit är det jag har fått!

  / I woke up an felt so sick today.. yey, fun, really fun. I have pain in my body ( and almost in the skin ) and I don’t feel good at all. But I refuse to stay in bed when Im here! I have taken a nap now, stuffed myself with advil and eaten some food. Im gonna dress upp good today so I’ll stop freezing. It feels almost like I got the flue!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “I LOVE THIS TOWN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här