Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:38 | April 18, 2015

  BROOKLYN

  hello1hello2hello16hello9hello7hello12hello15hello6angie1hello14

   

  BROOKLYN

   

  God morgon! Idag är de våran sista heldag här i NYC – OCH HANNAH ÄR ÄNTLIGEN LEDIG!! Så vi ska till Smorgosbourg i Williamsburg :) en matmarknad! Hur kul? Till kvällen ska vi käka på Red Farm och sen gå ut på The box.. ska bli intressant.. har hört att de bara händer sjuka saker där. Har iallafall massa mer bilder åt er att visa er härifrån!!

  / Good Morning!Today is our last full day here in NYC – AND HANNAH IS FINALLY FREE FROM WORK !! So we’re going to Smorgosbourg in Williamsburg :) a food market! How fun? In the evening we’ll eat at Red Farm, and then go out at The Box .. should be interesting .. have heard that it just happens sick stuff there. Anyway, I have a lot more pictures to you to see from here !!/i>


  20 kommentarer  20 kommentarer om “BROOKLYN”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här