Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:22 | April 20, 2015

  SPRING FEELINGS

  day1DAY2w89day566dag6DAY3w6LOVE1w9BED12

   

  SMORGOSBOURG / NYC LIFE / LOVE

   

  Flyget hem från NYC till Sverige gick bra – Jag & André sov hela vägen typ så de var skönt! Lite turbulent vilket jag är skiträdd för. men var så trött så vaknade bara till och somnade om igen.
  Jag har hunnit hem samt besökt min läkare och sitter nu på Arlanada med Emma påväg till London, för att sedan sova några timmar innan vårat flyg lyfter till Marrakesh. Väl i Marrakesh ska vi göra ett jobb för en tidning samt plåta looks till bloggen :)

  / Flying home from NYC to Sweden went well – André & I slept the whole way so that was nice! A little bit turbulent which I’m so scared of. But I was so tired, so I just woke up and fell asleep again.
  I got home around one o clock and visited my doctor and now I’m back at Arlanada with Emma on our way to London, then to sleep a few hours before our flight lifts off to Marrakesh. Once in Marrakesh we’ll do a job for a magazine and shoot looks to my blog :)


  18 kommentarer  18 kommentarer om “SPRING FEELINGS”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här