Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:30 | April 22, 2015

  Marrakech

  mar989mar1mar4mar55mar7mar3mar878mar7899mar98900mar2mar8mar897mar5mar5468mar090

   

  MARRAKECH

   

  Bilder från första dagen i Marrakech! Vi var väldigt effektiva kan jag lova – trots att vädret inte gjorde de så lätt för oss! Det regnade och var rätt kallt till och från – men framåt kvällen sprack de upp och blev fint. Jag och Emma är här på jobb som sagt :) vi fotar hela dagarna! På kvällen stack vi till Nomad och åt lite mat innan vi gick tillbaka till hotellet och sov.. eller nja.. min jetlag höll mig vaken långt in på natten. Hann avverka två barnfilmer haha – Natt på Museet 2 samt Paddington, haha.
  Idag ska vi fortsätta jobba! Vi byter hotell idag med – roligt med olika ställen tycker jag :)

  / Pictures from the first day in Marrakech! We were very efficient, I can promise you that – even though the weather did not do it so easy for us! It rained and was pretty cold on and off – but in the evening the sun burst up and that was good. Me and Emma are here on a worktrip, as I said :) we’re shooting all day! In the evening we took off to the Nomad and ate some food before we went back to the hotel and slept .. Or well .. my jetlag kept me awake long into the night. I fell asleep to two kids movies haha – Night at The Museum 2 and Paddington, haha.
  Today we’ll keep working! We’ll change hotel today also – it’s fun with the different places I think :)


  21 kommentarer  21 kommentarer om “Marrakech”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här