Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:34 | April 25, 2015

  Cactus Temple

  kaktus1kaktus4kaktus9kaktus5

   

  Tunic from Bikbok

   

  Lördag – och jag började morgon med ett träningspass :) så härligt! Denna vecka som kommer så kommer jag köra varje dag. Det ska bli så skönt! Älskar att känna hur jag blir starkare och hur jag klarar av mer.
  Jag har precis kommit hem, duschat och tagit mig en kopp kaffe. Ska snart in till stan för att möta upp Ingrid & Olivia innan det är dags att gå på fightmatcher. Till kvällen är det Alesso konsert! En bra lördag med andra ord.
  Jag har fortfarande en del egna bilder från Marrakech till er – sen kommer de fler från Emma med.
  Vi tog massvis av looks och det känns fantastiskt!

  / Saturday – I started this morning with some workout :) so wonderful! Im gonna workout everyday this week. It’s gonna be so good to do this! I love to feel stronger and that I managed to do more.
  I just got home, I’ve taken a shower and a cup of coffee. Im soon heading into town to meet up with Ingrid & Olivia before it’s time to watch some fights. Tonight it’s time for Alesso concert! A good saturday.
  I still have a lot of pictures from Marrakech to show you – And ofc all the pictures Emma has. I took alot of looks over there!


  29 kommentarer  29 kommentarer om “Cactus Temple”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här