Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:37 | April 27, 2015

  NYC rooftops

  nyc3nyc6nyc11NYC21nyc12nyc39nyc16

   

  PHOTOS BY ANDRÉ BÅNGHÄLL
  /Suit from Topshop/Shoes from Senso HERE/Hat from Monki, similar HERE/Bag from Zara/

   

  Började dagen med träning :) så himla skönt! Nu har jag en del jobb att göra innan jag ska in till stan och säga hej till alla på kontoret. Sen ska jag möta upp Molly och Olivia på ett glas vin innan Fangs event! Till kvällen ska vi allihopa dra och äta myig middag. Har saknat mina vänner SÅ MYCKET nu när man varit borta <3

  / I started this day with some workout :) so nice! Now I have some work to do before I’m going into town to say hello to everyone at the office. Then I’ll meet up with Molly and Olivia for a glass of wine before it’s time for Fang’s event! In the evening we’ll eat a cozy dinner. I have missed my friends so much now when I’ve been away <3


  31 kommentarer  31 kommentarer om “NYC rooftops”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här