Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:28 | April 28, 2015

GREY SCALE 2.0

BY HEART
greyhairGREYHAIR11

JAG.MÅSTE.GÖRA.HÅRET.LJUSGRÅTT! Okej? Jag vill inte ha det grått-grått eller mörkgrått, utan snarare ljusgrått.
Såsom på bilderna ovanför! Tycker att Nyané har snyggaste nyansen på sitt hår – foo shoo. Jag vill dessutom ha en mörkare utväxt i botten med! Det viktigaste är att håret är “lent” och friskt annars kan det lätt se stripigt ut. Men jag är iallafall sjukt sugen på detta och det MÅSTE ske något nytt nu! Jag ska ju iväg till Maldiverna och Bahamas i Maj så då får det bruna håret hänga med, men så fort jag kommer hem är det detta som gäller! wihu!

 

/ I.NEED.TO.DO.MY.HAIR.LIGHTGREY! Okey? I don’t want ot to be grey-grey or darkgrey, but light grey. 
Like in the pictures above! I think that Nyané has the best color – foo shoo. I also want the dark roots! The most important thing is to keep the hair healthy and shiny so it doesn’t get frizzy. But I soooo wanna do this and I need somthing new to happen! I’m going to The Maldives and The Bahamas in May, and for that I’m gonna keep my hair brown – but after that in the end of May my hair is turning grey for sure! wihu!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

23 Responses to “GREY SCALE 2.0”

 1. elisabeth on

  Så snyggt men så svårt att hålla färgen så som man vill. Om man lägger typ grå/kall nyansering så håller det (på mig) typ 4 tvättar..sen får man förstås hjälpa till med silverschampo eller färgbomb med…

  Reply
 2. Fatima on

  Hejsan Angelica! Undrade vilket program/hemsida använder du för att göra kollaget? Svar skulle vara uppskattat, kram!! :)

  Reply
 3. Sara on

  Hej!
  Jag har följt din blogg länge nu och sett att du särskilt på senaste tiden börjat resa väldigt mycket.
  Jag undrar hur du kompenserar för alla dina korta (tid du stannar i förhållande till avstånd från Sverige) långresor och flängande över hela världen?

  Kram
  Sara

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.