Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 08:30 | April 28, 2015

  MINT X BLACK X WHITE

  IMG_0815IMG_0856hjjhhIMG_0894IMG_0910IMG_0937

   

  PHOTOS BY LINN HANSSON
  /Knit from Filippa K/Leatherjacket from River Island, similar HERE/Trousers from Zara/
  /Sneakers from NIKE, HERE/Bag from Zara/Shirt from Rodebjer/

   

  Vet ni vad – idag är det dags att gå till frissan! Tror inte att de blir en så stor förändring idag eftersom jag kommer behöva planera litegrann inför det gråa håret! Yepp, jag kommer köra på ljusgrått – om två/tre veckor! Men nu behöver jag bara färga min utväxt lite eftersom jag ser ut som skit i håret. MEN SEN BLIRE LJUSGRÅTT !!! Ni ska få ett inspokollage lite senare hur jag tänkt mig :) kul va?

  / You know what – it’s time to go to the hairdresser!I’m not doing a big change today because I will have to plan a little bit before my gray hair! Yepp, I will do it light gray – about two / three weeks from now! But now I just need to color my roots a little bit because my hair look like shit . BUT THEN IT’S TIME FOR LIGHT GREY!!! I’m going to give you a inspo collage a bit later on how I imagined it will be :) fun huh?


  20 kommentarer  20 kommentarer om “MINT X BLACK X WHITE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här