Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:32 | May 2, 2015

DRAMATIC NUDE

UNCATEGORIZED 2
maybelline

 

The final photos from the shoot with Maybelline New York
My look is Dramatic Nude

 

Wie! Här kommer resultatet av plåtningen som vi gjorde i Finland tillsammans med Maybelline New York och för deras nya nude palett :) Jag fick looken “Dramatic nude” som var en lite mer sminkad variant. Jag tycker det blev skitsnyggt! Gillar ni det?
Nästa vecka kommer det även upp en videotutorial på hur jag gjorde denna sminkningen – steg för steg! Bra va?
Måste säga att paletten har riktigt bra och snygga färger, nude & jordnära färger i både matt och glittriga – precis så som jag gillar det. Det var skitroligt att få jobba ihop och samarbeta med Maybelline!

/ Wie! Here are the results of the shoot we did in Finland together with Maybelline New York and their new nude palette :) I got the look “Dramatic nude” which was with a little more makeup. I think it looks really neat! Do you like it?
Next week I will also post a video tutorial on how I did this make-up – step by step! Good, right? I must say that the palette is really good with stylish colors, nude and earthy colors in both matt and shiny – just the way I like it. It was so much fun to work together and cooperate with Maybelline!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

18 Responses to “DRAMATIC NUDE”

  1. cornelia on

    respekterar dig och dina val, men kan ändå på något sätt inte förstå hur man kan välja att sammarbeta med ett märke som inte är cruelty free.

    Reply
  2. emma on

    Hjälp så vacker du är! En fantastisk look! Får aldrig till det så där själv. Fick du själv välja stil? …för det känns väldigt mycket du? Stor kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.