Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:32 | May 2, 2015

  DRAMATIC NUDE

  maybelline

   

  The final photos from the shoot with Maybelline New York
  My look is Dramatic Nude

   

  Wie! Här kommer resultatet av plåtningen som vi gjorde i Finland tillsammans med Maybelline New York och för deras nya nude palett :) Jag fick looken “Dramatic nude” som var en lite mer sminkad variant. Jag tycker det blev skitsnyggt! Gillar ni det?
  Nästa vecka kommer det även upp en videotutorial på hur jag gjorde denna sminkningen – steg för steg! Bra va?
  Måste säga att paletten har riktigt bra och snygga färger, nude & jordnära färger i både matt och glittriga – precis så som jag gillar det. Det var skitroligt att få jobba ihop och samarbeta med Maybelline!

  / Wie! Here are the results of the shoot we did in Finland together with Maybelline New York and their new nude palette :) I got the look “Dramatic nude” which was with a little more makeup. I think it looks really neat! Do you like it?
  Next week I will also post a video tutorial on how I did this make-up – step by step! Good, right? I must say that the palette is really good with stylish colors, nude and earthy colors in both matt and shiny – just the way I like it. It was so much fun to work together and cooperate with Maybelline!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “DRAMATIC NUDE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här