Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:08 | May 6, 2015

  Turquoise

  swim3swim555swim1

   

  Club Med Kani / The Maldives

   

  Här sitter jag och chillar! Igår använde vi min nya GoPro och fotade/filmade en del :) så kul! Mer kommer!
  Inatt var det hemskt här! Det drog in värsta ovädret och jag brukar inte vara rädd för oväder alls, men shit alltså.. det blixtrade och åskande så att det bara skakade i bungalowen! Det regnade så hårt att jag trodde helt seriöst att regnet skulle slå sönder taket .. blev asrädd.  Nu har det slutat regna och åska men det är väldigt grått och regnigt i luften. Så idag ska vi bara vila, kolla film och koppla av. Kanske ha en dagsfylla hahaha! Men alla andra dagar har de varit supervarmt och skitfint väder så vi får hoppas att de kommer tillbaka :)

  / Here I am, chillin’ ! We used my go pro to take photos/film yesterday and it was so much fun :) more to come!
  Last night was horrible! A really bad storm swept across the Maldives and Im usually never ever afraid of bad weather.. but damn. It flashed and thunder so much it shook our bungalow! It rained so hard that I thought quite seriously that the rain would break the roof .. I was so scared. Now it has stopped raining and the thunders over but it’s very gray and rainy in the air. So today we’ll just sleep, watch a movie and relax. Maybe have a day party on our own hahaha! But all the other days have been super hot with really nice weather so we’ll hope that it will come back :)


  27 kommentarer  27 kommentarer om “Turquoise”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här