Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:21 | May 8, 2015

  The Swimsuit Issue

  mal8mal2

   

   

  Swimsuit from ASOS, HERE / adlink

   

  Godmorgon på er! hur mår ni? Nu har vi precis ätit fruost här :) mums! har fått många kommentarer om min baddräkter/bikinis och just denna är som sagt från ASOS. Direktlänk finns precis under bilden! De är till en nästan identisk – fast finare faktist. Jag älskar att den är så djup framtill. Men nu är jag på jakt efter en röd! Baywatch – style! Tips?

  / Goodmornong to you all! How are you? We have just had breakfast here :) yummie! I’ve gotten alot of comments on my swimsuits/bikinis lately and this one is from ASOS. You can find a direct link to it underneath the picture! it’s almost identical to the one I have – but even prettier! I love the plunge neck. Now I wanna find a red one! Baywatch – style! Any tips?


  14 kommentarer  14 kommentarer om “The Swimsuit Issue”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här