Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 17:28 | May 10, 2015

  Can you give me a close-up?

  BRICKS676MAD_0341 (1)nike12red2MAD_1013blue5hej15angie1yo7ANIE6IMG_1148IMG_0910

   

   

  DETAILS

   

  Back to real life – iallafall ett tag så att säga :) Startade dagen med sovmorgon med André. en kollade vi film i soffan med massa täcken. Vid 13 stack vi och tränade och efter det har jag bara varit hemma och städat, tvättat och packat upp. Jag ska chilla till 1000 idag och inte göra många knop!
  Nu är jag hemma i några dagar för att landa lite i Sverige innan jag på onsdag drar till Bahamas för massa skoj! Längtar så mycket! Ska berätta mer om de snart! Nu måste jag fortsätta städa här. PUSS

  / Back to real life – atleast for a while, so to speak :) I started the day by waking up pretty late with André. Then we watched a movie on the couch with lots of blankets. At 13.00, we took off to the gym for workout and after that I have only been home cleaning our appartment, doing the laundry and packing up. I’m gonna chill to 1000 today and don’t wanna do anything besides that.
  Now I’m home for a few days in Sweden before it’s time to go to the Bahamas for lot of fun stuff! Can’t wait!
  I will tell you more about soon! Now I have to continue to clean up here. KISSES


  13 kommentarer  14 kommentarer om “Can you give me a close-up?”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här