Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:44 | May 10, 2015

  #NELLYPOOLPARTY

  duck2duck4duck1

   

  #NellyPoolParty

   

  I GOT YOU FOOLED! Ja, som ni kanske märkte så har jag lurat er lite – och vi lurade ALLA våra vänner dessutom!
  Vi berättade inte för någon att vi skulle direkt från Maldiverna till Stockholm för att möta upp alla inför Nelly’s pool party! Mohaha! Ni skulle ha sett allas ansikten när vi bah dykte upp, hahaha. Jag har nog aldrig sett Julian och Elsa så chockade haha. Elsa fattade inte ens att de var jag först! Så jävla kul!! Nelly hade alltså hyrt ett Private Jet för alla oss inbjudna som skulle ta oss till en “secret destination” – nämligen IBIZA! Såg så roligt ut när man kan till Arlanda och så stod de “Destination Unknown” på avgångstavlan. Vi drack bubbel och åt mat på planet. Väl i Ibiza så åt vi en skitmysig lunch ute i solen innan poolpartyt började! Det var så jäkla kul! Dumma väder bara som gjorde att de blåste en del – men de kunde varit så mycket värre. Solen lyste iallfall och det är vi tacksamma för.
  Efter poolpartyt fick vi en liten vilopaus innan det var dags för drinkar på rooftopen innan middagen och festen för kvällen drog igång. Vi bodde på Hard Rock hotel och deras utsikt på rummen var så sjukt fet! Jag och André badade bubbelpool på rummet med panoramautsikt över hela havet. MAGISKT! STORT TACK TILL NELLY för en helt fantastiska 24h! Mer bilder kommer <3

  / I GOT YOU FOOLED! Yes, as you may have noticed, I’ve fooled you a little bit – and we fooled all of our friends too!
  We didn’t tell anyone that we were going directly from Maldives to Stockholm to meet up with everyone before Nelly’s pool party! Mohaha! You should have seen everyone’s faces when we just showed up, hahaha. I have never seen Julian and Elsa so shocked haha. Elsa didn’t thought it was me at first! So damn fun !! Nelly had hired a private jet for all of us invited that would take us to a “secret destination” – IBIZA! It looked so funny when you got to Arlanda and saw “Destination Unknown” on the departures board. We drank bubbly and ate food on the plane. Once in Ibiza so we ate a really cozy lunch in the sun before the pool party started! It was so darn fun! The weather was good besides the wind – but it could have been so much worse. The sun was shining and we are thankful for that.
  After the pool party we got a little rest before it was time for cocktails on the rooftop before the dinner and the party for the evening started. We stayed at the Hard Rock Hotel and their view from the rooms was so sick! Me and Andre bathed in our whirlpool in the room with a panoramic view over the sea. MAGIC! THANKS TO NELLY for an absolutely fantastic 24h! More images will come <3


  15 kommentarer  15 kommentarer om “#NELLYPOOLPARTY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här