Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:51 | May 11, 2015

  Deep Under Water

  underw33swim99under44

   

   

  UNDERWATER

   

  Nu när jag & André var iväg i Maldiverna så passade vi på att fota lite under vattnet! Coolt va? Det var fett svårt att få det snyggt kan jag lova, haha. Man ser ju inte vad man fotar för något liksom! Men det blev helt ok – eller vad tycker ni?

  / Now when André and I were in the Maldives we took the opportunity to shoot some underwater pictures! Cool huh? It was really hard to get it to look good, I can promise you that, haha. You can’t really see what you’re shooting for as well! But it turned out ok – or what do you think?


  15 kommentarer  16 kommentarer om “Deep Under Water”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här