Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:37 | May 11, 2015

  The Red City

  marr1marr2marr6

   

   

  /Shorts from Indiska/Bag from Zara/Necklace old from River Island/
  /Headpiece from ASOS, HERE/Shirt unknown/

   

  En halv look från Marrakesh :) och massa, massa mer looks kommer! Emma sitter för fulla muggar och fixar.
  Det ska bli så jäkla kul att få visa er looksen därifrån.
  Idag har jag tränat och sen ätit lunch med Freja & Angela i stan. Efter det stack jag hem och sen tog jag en runda på stan! Har en hel del att fixa med innan jag åker på onsdag! Nu har jag precis fotat lite med Oscar – och med min nya fina väska!! hihihihi!

  / A half look from Marrakech :) and there is alot of looks to come! Emma is editing them.
  It’s gonna me so much fun to show you the looks from here.
  today I’ve been to the gym and then I had lunch with Freja & Angela in town. Right after that I went home to get myself done and then I had to fix stuff before I leave on wednesday! I’ve just been out taking photos with Oscar – and with my new amazing bag!! hihihiihi!


  19 kommentarer  20 kommentarer om “The Red City”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här