Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:42 | May 12, 2015

  FOG

  ysl23ysl1

   

  Details / Sneak Peek

   

  Igår var jag och Oscar iväg och fotade :) en liten tjuvkik får ni här! Ser ni väskan? MIN NYA BEBIS! Jag är helt tokkär i färgen! Nu måste jag springa in mot stan för massa ärenden. Har massor att stå i inför imorgon! För imorgon åker jag tillsammans med bl.a Natasha Oakley & Devin Brugham till .. BAHAMAS! Det ska bli skitkul, och det ska bli jättekul att få träffa tjejerna med! Dom verkar vara riktigt härliga!
  Nej, nu måste jag springa. Hel look kommer sen!

  / Yesterday me and Oscar went away and shot some looks :) a small sneak peek here! Do you see the bag? MY NEW BABY! I totally LOVE the color! Now I have to run into town for some errands. I have lots to do before tomorrow! Tomorrow I’m going away, among with Natasha Oakley & amp; Devin Brugham to .. BAHAMAS! It will be a blast, and it will be great to meet the girls also! They seem to be really lovely!
  No, now I have to run. You’ll get the entire look later!


  21 kommentarer  22 kommentarer om “FOG”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här