Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:58 | May 13, 2015

  TO TRAVEL

  maldiverna39

  MALDIVERNA @ANGELICABLICK

  Lite bilder från min instagram – bilderna är från Maldiverna :) blev ju bara en kort vända dit men ack så vackert! Lite för lugnt för min smak egentligen, men naturen var magisk.
  Nu är jag påväg till Bahamas och det ska bli jättespännande!
  Fick en fråga om varför jag reser så mycket och om det är så att jag inte gillar/trivs i Sverige.
  Jag reser väldigt mycket först och främst för att jag älskar att resa! Alla mina pengar sparar jag till att kunna resa och se världen. Sen reser jag väldigt mycket med bloggen också – dvs på jobbresor när man tex gör plåtningar,samarbeten eller uppdrag.
  Jag är väldigt, väldigt tacksam över att kunna resa så pass mycket som jag gör – men visst känner jag att det på sistone har blivit lite för mycket hit och dit. Jag ÄLSKAR att vara hemma i Sverige och speciellt nu på sommaren. Jag saknar ju både min familj och mina vänner väldigt mycket, och när jag väl är hemma så vill jag ju ge alla lite tid vilket oftast resulterar i stress, snabbfikor och att man inte alls hinner sätta sig ner med sina nära och kära.
  Jag har bestämt mig att efter denna resa ( om inget blir kaos med planet, peppar peppar ta i trä ) ska jag stanna hemma. Jag känner att jag missar så mycket hemma med alla vänner, studenter, familjegrejer osv. som jag sa innan: jag är så jäkla tacksam och glad – men nu saknar jag mina nära och kära :) och att låta min stackars kropp vila också! Hur roligt de än är att resa, så är det oftast på jobb samt att det sliter rätt mycket på en att flyga. Är helt galet att jag under 1 månads tid hunnit vara i NYC, Marrakech, Maldiverna, Ibiza och nu Bahamas..
  Men jag är fett tacksam!!!

  / Some photos from my Instagram – the pictures are from the Maldives :) We was just a short turn around there but it was oh so beautiful! A little too quiet for my taste really, but the nature was magical.
  Now I’m on my way to the Bahamas and it’s very exciting!
  I got a question about why I travel so much and if it’s because I don’t like / enjoy Sweden.
  I travel a lot, first of all because I love to travel! All my money I save is to be able to travel and see the world. Then, I travel a lot with my blog too – on business trips when I do shoots, partnerships or assignments.
  I’m very, very grateful to be able to travel as much as I do – but of course I feel that lately it has become a bit too much here and there. I love being at home in Sweden and especially now in the summer. I miss both my family and my friends very much, and when I’m home, I want to give everyone some time, which usually results in stress, quick coffee and to not have time to sit down with my loved ones.
  I have decided that after this trip (if nothing is chaos with the plane, knock on wood) I’ll stay home. I feel that I miss home with all my friends and family stuff, etc. as I said before: I’m so damn grateful and happy – but now I miss my loved ones :) and let my poor body rest too! It’s so fun to travel, but it makes the body soar. Is completely crazy that I’v been to NYC, Marrakech, Maldives, Ibiza and now the Bahamas ..in 1 month
  But I’m fat grateful !!!


  12 kommentarer  13 kommentarer om “TO TRAVEL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Wow, really amazing pictures !
   I’d love to travel as much as you do :))
   Love, L

   http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

   Reply
  • tycker det är sjukt bra av dig att skriva hur tacksam du är för allt du får göra! så många glömmer sånt och verkar iaf på utsidan ta allt för givet, vilket man ju såklart lätt blir irriterad på eftersom de allra flesta inte har dessa möjligheter.

   Reply
  • Hey, can I ask, how many of those five trips are connected to your blog – like some kind of business trips? :)

   And must say.. You live only once, so I have kinf of same opinion as you.. See as much as possible, still in the end, experience is the most important than spending the money on stuff for example :)

   http://www.birgitkool.com

   Reply
  • Nice photos!

   L.A

   http://www.itsaboutla.fr/

   Reply
  • Var rädd om dig bara=). Lätt att man kör på när man har roligt. Men samtidigt så måste man pausa ibland och bara vara! Så lyssna lite på kroppen och vila emellanåt!=) Jag har gått in i väggen och det såå inte värt det. Ta hand om dig fina du!

   Reply
  • Roligt att du valde att svara på min fråga!
   Är glad över att du beskriver hur tacksam du är & att du inte reser bara för att fylla ett tomhål. Hoppas du får en fin resa till Bahamas, kram.

   Reply
  • Resa är livets godis, det tycker vi båda två. MEN – man får inte glömma bort det som är “hemma” också.
   Är glad att du tar hand om dig fröken Blick. Snart måste vi ses!

   http://fortheloveandfood.com

   Reply
  • God, every time I see one of your pics on Instagram I’m just so in love ! You really have a dream life, and I think you deserve it.
   I admire you so much
   Have fun, and take care of you!
   With love, from Paris

   Reply
  • To those of you who actually read other people’s comments:

   Just wanted to let you know that I am selling my top from Anglica Blick’s collection for BikBok. I’ve never worn it, and decided it’s too nice to just keep in my closet. Here’s the link, if any of you are interested: http://www.ebay.co.uk/itm/221772115690?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649#

   Reply
  • Love to see your travel pictures
   amazing

   http://www.goldencherry.de

   Reply
  • Aw the under water kissing shot is cute!

   -M
   http://www.violetroots.com

   Reply
  • Maldives is #1 on my bucket list for travel. You live a blessed life that’s for sure. Love to see all your travels and hope once day I will see the same places. Congrats to you on your success.

   http://www.thrumypeepers.com

   Reply