Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:27 | May 16, 2015

  La vida loca

  b6b34b87b812b656b90b676b7659b759b76800

   

   

  Fun times in The Bahamas

   

  Här kommer mer bilder från andra dagen här :) vi åkte ut till Lizard Island och kollade på ödlorna och sen vidare till de små hajarna. Vi tog så feta bilder ska ni veta – dom ska ni få senare såklart! Vi har det helt underbart här och vi blir riktigt omhändertagna. Allt är så vackert här och vi har skitroligt ihop! Jag fick testa att köra jetski igår, haha fyfan vad läskigt! jag fick sitta bak tillslut för jag vågade inte köra ens haha.
  Idag ska Tash och Dev plåta deras nya bikinikollektion så då ska vi andra passa på att lapa sol :) måste ju det innan man åker tillbaka till Sverige!

  / Here are more pictures from the second day here :) we went out to Lizard Island and watched the lizards and then on to the small sharks. We took so cool pictures – that i’ll show you later, of course! We’re having an absolutely wonderful time here, and it’s awesome here. Everything is so beautiful and we have lots of fun together! I got to test drive the jetski yesterday, haha BOY that was scary! I got to sit in the back at the end because I didn’t dare to drive it myself haha.
  Today Tash and Dev is gonna shoot their new bikini collection so the rest of us is gonna just relax to bask in the sun :) I really need to do it before I go back to Sweden!


  26 kommentarer  26 kommentarer om “La vida loca”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här