Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

15:27 | May 16, 2015

La vida loca

TRAVEL
b6b34b87b812b656b90b676b7659b759b76800

 

 

Fun times in The Bahamas

 

Här kommer mer bilder från andra dagen här :) vi åkte ut till Lizard Island och kollade på ödlorna och sen vidare till de små hajarna. Vi tog så feta bilder ska ni veta – dom ska ni få senare såklart! Vi har det helt underbart här och vi blir riktigt omhändertagna. Allt är så vackert här och vi har skitroligt ihop! Jag fick testa att köra jetski igår, haha fyfan vad läskigt! jag fick sitta bak tillslut för jag vågade inte köra ens haha.
Idag ska Tash och Dev plåta deras nya bikinikollektion så då ska vi andra passa på att lapa sol :) måste ju det innan man åker tillbaka till Sverige!

/ Here are more pictures from the second day here :) we went out to Lizard Island and watched the lizards and then on to the small sharks. We took so cool pictures – that i’ll show you later, of course! We’re having an absolutely wonderful time here, and it’s awesome here. Everything is so beautiful and we have lots of fun together! I got to test drive the jetski yesterday, haha BOY that was scary! I got to sit in the back at the end because I didn’t dare to drive it myself haha.
Today Tash and Dev is gonna shoot their new bikini collection so the rest of us is gonna just relax to bask in the sun :) I really need to do it before I go back to Sweden!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

26 Responses to “La vida loca”

    • Katrina on

     Jätte fina bilder du tar ! Jag har länge följt din blogg sen du började på blogg.se.
     Jag vet att det är du som fotar de flesta bilderna, jätte fina är dem! O.o

     Kan inte du göra inlägg om din kamera som du använder när du fotar dina resor :D
     Jag tror många vill veta :D

     Reply
 1. Malin Lindvall on

  Hej Angelica! Skulle va supertacksam om du kunde svara på några frågor angående Bahamas. Jag undrar om det finns typ nån stad/samhälle på Exumas, eller hur det ser ut. Hur är priserna på tex en middag på restaurang? Är det lätt att ta sig mellan öarna på Bahamas och vad kostar det ungefär? Vore SJUKT tacksam för svar. Snälla! /Malin

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.