Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:58 | May 18, 2015

  FOG PART 2

  grey5grey9grey11grey10grey12grey6

   

  PHOTOS BY OSCAR JETTMAN
  /Jacket from Zara/Shorts from Zara/Top from /Shoes from Zara/Bag from Yves Saint Laurent/

   

  En outfit kommer lastat! Inte blivit så mycket outfits denna vecka nu när jag är borta: det varken hinns med eller funkar så bra i denna värme! Vi är ju borta och gör roliga saker dagen till ända. Men hoppas det är okej för er :) ? När jag kommer hem kommer det komma massa outfits precis som vanligt igen! Om inte mer nu när jag håller på att leta efter en härlig fotograf att samarbeta med :) wie!

  / An outfit! I haven’t been able to post any outfits this week while I’m here: we don’t really have time for it and it’s also too hot here! We are away during the day doing fun stuff. I hope that’s OK for you, just for this week :) ? When I get back home Im gonna keep posting outfits as usual. And even more now when Im looking for a photographer to collab with :) wie!


  21 kommentarer  22 kommentarer om “FOG PART 2”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här