Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:05 | May 18, 2015

  The Yacht Week

  aa3aa54MG_2798MG_3347-Editaa1

   

   

  YACHT WEEK IN GREECE

   

  Alltså, denna resa kommer bli så rolig! Jag, brudarna och grabbarna har precis bokat en veckas segling med Yacht Week i Grekland i början på augusti :) ! Hur kul? Jag älskar ju att segla, så att få åka runt på en härlig båt i Grekland med detta härliga gäng kommer bli episkt. André ska också följa med och vi kommer ha så kul!
  Vi kommer åka runt till olika öar, sola, bada och bara njuta.
  Jag har ju bara seglat en gång tidigare och jag älskade det så jag längtar jättemycket till att få vara tillbaka ut till havs :) Vi kommer som sagt åka i början på Augusti (v 32 ) och det finns fortfarande plats om ni vill hänga på samma vecka som vi åker!

  / Yey, this trip will be so much fun! Me, my ladies and the guys have just booked a week’s sailing with Yacht Week in Greece in early August :)! How fun? I just love to sail, so to ride around on a lovely boat in Greece with this lovely bunch of people will be epic. André will also go with us and we will have so much fun!
  We will go around to the different islands, sunbathe, swim and just enjoy our time there.
  I’ve only sailed once before and I loved it so I long for it so much to be back out at sea :) We will, as I said go at the beginning of August (week 32) and there is still room if you want to tag along on the same week as we go!


  10 kommentarer  11 kommentarer om “The Yacht Week”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här