Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:05 | May 18, 2015

The Yacht Week

TRAVEL
aa3aa54MG_2798MG_3347-Editaa1

 

 

YACHT WEEK IN GREECE

 

Alltså, denna resa kommer bli så rolig! Jag, brudarna och grabbarna har precis bokat en veckas segling med Yacht Week i Grekland i början på augusti :) ! Hur kul? Jag älskar ju att segla, så att få åka runt på en härlig båt i Grekland med detta härliga gäng kommer bli episkt. André ska också följa med och vi kommer ha så kul!
Vi kommer åka runt till olika öar, sola, bada och bara njuta.
Jag har ju bara seglat en gång tidigare och jag älskade det så jag längtar jättemycket till att få vara tillbaka ut till havs :) Vi kommer som sagt åka i början på Augusti (v 32 ) och det finns fortfarande plats om ni vill hänga på samma vecka som vi åker!

/ Yey, this trip will be so much fun! Me, my ladies and the guys have just booked a week’s sailing with Yacht Week in Greece in early August :)! How fun? I just love to sail, so to ride around on a lovely boat in Greece with this lovely bunch of people will be epic. André will also go with us and we will have so much fun!
We will go around to the different islands, sunbathe, swim and just enjoy our time there.
I’ve only sailed once before and I loved it so I long for it so much to be back out at sea :) We will, as I said go at the beginning of August (week 32) and there is still room if you want to tag along on the same week as we go!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

11 Responses to “The Yacht Week”

  1. Jenny Abrahamsson on

    Vilken sida bokade ni in resan? Har alltid velat åka iväg på yacht week men har inte hittat någon bra sida än att boka på.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.