Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:29 | May 20, 2015

  Sea Salt

  sand78sand3sand6sand567sand5
  Photo by Nicolas Van Rymenant
  /Top from Make Way, HERE/Shorts from Levis / – contain adlinks

   

  En look från resan! Mer än såhär går det inte att ha på sig här :) såååå varmt! Men ack så underbart.
  Idag åker vi hem.. buuuhu! Jag har verkligen haft en helt FANTASTISK vecka här med världens härligaste gäng! Alla på resan har varit så jäkla underbara och jag har lärt känna nya vänner. Jag hoppas att jag får chansen att vara med på fler resor med dessa fina människor :) jag är så tacksam över att jag fick följa med hit till Bahamas! STORT TACK alla på Staniel Rents <3 MASSA KÄRLEK!

  / A look from the trip! You can’t wear more than this this :) soooo hot! But oh so wonderful.
  Today we go home .. buuuhu! I really had an absolutely FANTASTIC week here with the world’s most wonderful bunch of people! Everyone on this trip has been so darn wonderful and I have got to know new friends. I hope I get the chance to go on more trips with these wonderful people :) I am so grateful that I was invited to on this trip to the Bahamas! THANK YOU everyone at Staniel Rents <3 LOTS OF LOVE!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Sea Salt”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här