Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

10:29 | May 20, 2015

Sea Salt

LOOK OF THE DAY,TRAVEL
sand78sand3sand6sand567sand5
Photo by Nicolas Van Rymenant
/Top from Make Way, HERE/Shorts from Levis / – contain adlinks

 

En look från resan! Mer än såhär går det inte att ha på sig här :) såååå varmt! Men ack så underbart.
Idag åker vi hem.. buuuhu! Jag har verkligen haft en helt FANTASTISK vecka här med världens härligaste gäng! Alla på resan har varit så jäkla underbara och jag har lärt känna nya vänner. Jag hoppas att jag får chansen att vara med på fler resor med dessa fina människor :) jag är så tacksam över att jag fick följa med hit till Bahamas! STORT TACK alla på Staniel Rents <3 MASSA KÄRLEK!

/ A look from the trip! You can’t wear more than this this :) soooo hot! But oh so wonderful.
Today we go home .. buuuhu! I really had an absolutely FANTASTIC week here with the world’s most wonderful bunch of people! Everyone on this trip has been so darn wonderful and I have got to know new friends. I hope I get the chance to go on more trips with these wonderful people :) I am so grateful that I was invited to on this trip to the Bahamas! THANK YOU everyone at Staniel Rents <3 LOTS OF LOVE!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

20 Responses to “Sea Salt”

  1. sanna on

    Kan du göra ett inlägg om komplex?
    Du verkar så säker dig själv, har komplex för mina bröst så behöver tips. ..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.