Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:25 | May 21, 2015

SANDBAR

BY HEART,TRAVEL
j1

 

 

Photo by France Duque / Edit by me

 

Om allt gått som de ska ( som jag alltid skriver när jag flyger! ) så ska jag sitta på ett flyg hem nu :) resan går från Bahamas till London, sen London till Stockholm. Tills dess får ni en bild från när vi hittade en sanddyna mitt ute i havet som vi passade på att foton vid! Det var en regnskur påväg när denna bild togs, men solen låg fortfarande på bakifrån – så bilden blev faktist rätt cool. vad tycker ni?

/ If everything has went well ( I always write that when Im on an airplane ! ) I should be on my way home now :) the trip is from The Bahamas to London, then London to Sweden. Until then Im giving you a photo we took at a sanbar in the ocean! The rain was coming, but the sun was shining from behind so it ended up looking really cool. Don’t you think?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “SANDBAR”

  1. Natalie on

    Nu måste du nog sätta dig ner och skriva ett inlägg varifrån alla dina bikinis kommer ifrån, hahah :D
    Bilden är fantastisk! Precis som alla dina bilder ♡ Perfektion!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.