Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:25 | May 21, 2015

  SANDBAR

  j1

   

   

  Photo by France Duque / Edit by me

   

  Om allt gått som de ska ( som jag alltid skriver när jag flyger! ) så ska jag sitta på ett flyg hem nu :) resan går från Bahamas till London, sen London till Stockholm. Tills dess får ni en bild från när vi hittade en sanddyna mitt ute i havet som vi passade på att foton vid! Det var en regnskur påväg när denna bild togs, men solen låg fortfarande på bakifrån – så bilden blev faktist rätt cool. vad tycker ni?

  / If everything has went well ( I always write that when Im on an airplane ! ) I should be on my way home now :) the trip is from The Bahamas to London, then London to Sweden. Until then Im giving you a photo we took at a sanbar in the ocean! The rain was coming, but the sun was shining from behind so it ended up looking really cool. Don’t you think?


  14 kommentarer  14 kommentarer om “SANDBAR”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här