Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:58 | May 22, 2015

PERFECT BIKER

LOOK OF THE DAY
begie3beige1beige2

 

PHOTOS BY OSCAR JETTMAN
/Jacket from The LXLS, HERE/Top from Zara/Bag from Zara/Trousers from Topshop/Shoes from Zara/

 

God morgon från Sverige! Shit, de tog sammanlagt 28 timmar att komma hem.. haha. Allt som kunde gå fel, gick fel när jag skulle hem – men efter att fått löpa med stora steg mellan mina flyg så hann jag iallafall med mitt sista flyg från London så det är jag tacksam för.
Alltså, känslan av att få öpnna dörren till våran lägenhet och mötas av min kärlek André – obeskrivlig! Haha, jag har varit borta 1 vecka, men vi saknar varann typ efter 1 dag. Så igår hade vi en helkväll för oss själva med massa mys, god mat och film <3
Idag ska jag in till stan och fixa lite saker samt fota dagens outfit innan det är dags för KING galan :) Jag & André ska dit ihop och möta upp alla andra! Som jag saknat mina vänner <3 ska pussa sönder dom!
Ska fota kvällens look för KING galan med Oscar också!

/ Good morning from Sweden! Damn, it took a total of 28 hours to get home .. haha. Everything that could go wrong, went wrong when I was going home – but after a fast run with big steps between my flight I made it to my last flight from London so I’m grateful for that.
But, the feeling of opening our door to our apartment and met with my love André – indescribable! Haha, I have been away for one week, but we miss each other after 1 day. So yesterday we had an evening to ourselves with a lot of cosiness, good food and a movie <3
Today I’m going into town to fix some things and shoot my outfit before it’s time for the KING gala :) Me & André are going there together and will meet up with everyone there! I have missed my friends so much <3 I’ll kiss them all when i see them! I’ll shoot my look for KING gala with Oscar too!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “PERFECT BIKER”

 1. Sara on

  Älskar dina bilder i bloggen. Går alltid in här för att titta på dom. Så mycket fart och liv. Inget stelt och tråkigt poserande. Härligt jobbat!

  Reply
 2. Ebba on

  Hej Angelica.
  Jag är själv väldigt fotointresserad och tycker att du ar så himla fina bilder och har följt din blogg ett bra tag, men började först nu undra vad du använder för kamera och objektiv? Jättekul om du kunde svara finaste du!! Sluta aldrig med det du gör!

  Reply
 3. viktoria on

  Hej Angelica! Undrar vad du/ni använt för kamera när ni tagit alla fantastiska bilder under vattnet? Vilka upplevelser du får vara med om, magiskt! :)

  Reply
 4. Edwina on

  Hej Angelica!

  Älskar verkligen din stil och har följt din blogg länge! Måste bara fråga om den väldigt fina väskan, har letat som en galning men hittar den inte.. Var det längesen du köpte den?

  Ha det fint och fortsätt med det du gör, hela du är inspirerande!

  Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.