Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 09:58 | May 22, 2015

  PERFECT BIKER

  begie3beige1beige2

   

  PHOTOS BY OSCAR JETTMAN
  /Jacket from The LXLS, HERE/Top from Zara/Bag from Zara/Trousers from Topshop/Shoes from Zara/

   

  God morgon från Sverige! Shit, de tog sammanlagt 28 timmar att komma hem.. haha. Allt som kunde gå fel, gick fel när jag skulle hem – men efter att fått löpa med stora steg mellan mina flyg så hann jag iallafall med mitt sista flyg från London så det är jag tacksam för.
  Alltså, känslan av att få öpnna dörren till våran lägenhet och mötas av min kärlek André – obeskrivlig! Haha, jag har varit borta 1 vecka, men vi saknar varann typ efter 1 dag. Så igår hade vi en helkväll för oss själva med massa mys, god mat och film <3
  Idag ska jag in till stan och fixa lite saker samt fota dagens outfit innan det är dags för KING galan :) Jag & André ska dit ihop och möta upp alla andra! Som jag saknat mina vänner <3 ska pussa sönder dom!
  Ska fota kvällens look för KING galan med Oscar också!

  / Good morning from Sweden! Damn, it took a total of 28 hours to get home .. haha. Everything that could go wrong, went wrong when I was going home – but after a fast run with big steps between my flight I made it to my last flight from London so I’m grateful for that.
  But, the feeling of opening our door to our apartment and met with my love André – indescribable! Haha, I have been away for one week, but we miss each other after 1 day. So yesterday we had an evening to ourselves with a lot of cosiness, good food and a movie <3
  Today I’m going into town to fix some things and shoot my outfit before it’s time for the KING gala :) Me & André are going there together and will meet up with everyone there! I have missed my friends so much <3 I’ll kiss them all when i see them! I’ll shoot my look for KING gala with Oscar too!


  24 kommentarer  24 kommentarer om “PERFECT BIKER”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här