Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 01:24 | May 23, 2015

  THE NUDE PALETTE

   

  DARE TO GO NUDE / DRAMATIC NUDE

   

  Wie – äntligen! Här kommer min tutorial på sminkningen Dramatic nude som jag gjorde för Maybelline New York och deras kampanj The Nudes Palette. Jag tyckte de var roligt att få testa att sminka mig på ett helt annat vis än jag brukar och jag gillar resultatet! Det är speciellt snyggt till fest eller liknande :)
  Just nu hittar ni 12 olika Nude Looks på Maybellines hemsida HÄR – Lite härlig inspiration inför vardagssminkningar och även inför fest. Just nu kan ni dessutom vinna ett make up kit till ett värde av 1100 SEK! För att vinna ska ni lägga upp er egna “Nude”-inspirerade look på Instagram och tagga @MaybellineSverige #MaybellineSverige #DareToGoNude. Tävlingen pågår fram tills den 5e juni och ni hittar all info och tävlingsregler HÄR!
  Ska bli spännande att se vad för looks ni lägger upp :) det kan vara allt ifrån mycket till lite, inte så avancerat till avancerat. Stort lycka till bästa ni! <3

  / Wie – finally! Here comes my tutorial on the makeup Dramatic nude that I did for Maybelline New York and their campaign The Nudes Palette. I thought it was so much fun to try to apply my eye makeup in a completely different way than I usually do it and I really liked the result! This look works especially for parties or stuff like that :)
  Right now you will find 12 different Nude looks at Maybelline’s website HERE – Some good inspiration for everyday makeup and also for party. Right now you can have the chance to win a makeup kit with a value of 1100 SEK! To win this you should post your own “Nude” -inspired look at Instagram and tag @MaybellineSverige #MaybellineSverige #DareToGoNude. The contest is until the 5th of June and you will find all the info and rules about the contest HERE!
  It will be interesting to see what looks you’ll put up :) It can be anything from very little makeup to alot, not so advanced to advanced. Good luck to you babes! <3


  6 kommentarer  6 kommentarer om “THE NUDE PALETTE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här