Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 19:01 | May 24, 2015

  FEELING MYSELF

  angelicablicks_8angelicablicks_2

   

  DETAILS / FULL LOOK COMES SOON

   

  Till denna look så blev jag jätteinspirerad av en utav Beyonces looker i nya videon “feeling myself”. Så härligt att de typ går att gå barbent nu utan att frysa!
  Igår gick vi all in och därför har jag legat död ända fram tills klockan tre idag .. Efter de pallrade jag mig ut i solen för lite häng i parken med några vänner. Jag & André tog en promenad hem från söder i solen så det var supermysigt! Älskar att det är så grönt och fint nu!

  / I was so inspired by one of Beyonce’s looks in the new video “Feeling myself” when I styled this outfit. It’s amazing that you can walk around with bare legs now without really freezing! Last night we went all in ad went out so I’ve been dead all day. Around three I managed to get up from the sofa and in to town to hang out with some friends in the park. André and I took a walk home in the sun too – that was cozy!
  I love that it’s so green everywhere now!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “FEELING MYSELF”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här