Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:10 | May 25, 2015

  SMILE!

  pepsodent1

  Hola Amigos! Vet ni vad? I sommar ska jag köra ett  jätteroligt samarbete tillsammans med Pepsodent White Now Gold!
  Pepsodent white now gold ska ge användaren en optiskt whitening effekt på tänderna :) och det är bra för mig som är lite skraj för att bleka dom på riktigt på salong! haha.
  Detta är ju väldigt, väldigt olikt alla andra samarbeten jag gjort och kanske inte ligger inom “mode auran” som min blogg intiktar sig på. Men vi kommer göra så sjukt roliga saker ihop under sommaren – bl.a tillammans i samarbete med en känd modebutik på nätet samt Summerburst där ni kommer kunna få chansen att vinna biljetter till – och festival och kläder är ju sånna saker jag älskar! Vi kommer inkludera er på dessa sjukt roliga saker och jag längtar tills dess kan jag lova :) Dom har lagt upp detta samarbete riktigt bra för att de ska passa in på mig och min blogg ( festival !!!  woop woop! ) .Det kommer bjudas på en hel del leenden och skratt från denna sommar det kan jag lova! PEPP!

  / Hola Amigos! You know what? This summer I’ll have a fun cooperation with Pepsodent White Now Gold!
  Pepsodent white now gold should give the user an optic whitening effect :) and that’s good cause Im a bit affraid of whitening my teeth for real at a clinic! haha.
  This is of course very, very different from all other collaborations I’ve done and maybe not within the “fashion aura” that my blog is all about. But we will do SO MUCH fun things together during the summer – among others together with an famous fashion webshop and also the festival Summerburst where you will be able to get the chance to win tickets to – and festival and clothing is definitely true things I love! We will include you in these crazy fun things and I can’t wait until then, I can promise you that :) They have done this cooperation really good for it to fit me and my blog (hey, festival !!! woop woop!) .There will be a lot of smiles and laughs this summer I can promise you that! SO EXCITED!

  I SAMARBETE MED PEPSODENT / IN COLLABORATION WIT


  26 kommentarer  26 kommentarer om “SMILE!”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Angelica! Gud vad kul!! Har använt white now länge nu (ingen nyhet direkt) men en sjukt bra tandkräm. Vågar heller inte bleka tänderna. När kommer tävlingen för Summerburst upp? Tack för världens bästa blogg! Kram

   Reply
  • Hej där! Ja, det ska faktist bli superroligt :) det är ju som sagt lite utanför boxen och från de jag brukar göra, men upplägget är så roligt med Summerburst och allt annat :D ska bli så roligt att få lotta ut biljetter och att få hänga med mina läsare! Wie! Den kommer inom kort :D tack fina! kram

   Reply
  • Åh va kul med Summerburst!! <3

   Reply
  • Jag vet!! Ska bli så roligt att få hänga med er på Summerburst :) xx <3

   Reply
  • Fett!

   Reply
  • Ja jätte! Ska bli så himla kul! Är ju lite annorlunda med Pepsodent eftersom det inte är mode – men upplägget är så fett! SUMMERBURST LIKSOM :D Wie! Xx

   Reply
  • oh that sounds like lots of exciting things are coming up for you :)
   i always wanted to whiten my teeth but i’m a bit afraid that they might be super sensitive afterwards

   http://fashionbarbecue.com

   Reply
  • Yes! it’s gonna be so much fun :) yes, then we are the same! I’m so affraid that they will hurt or be sensitive after whiten your teeth. So this is perfect :) xx

   Reply
  • Lovely pictures, love the Adidas shirt!
   http://kenguristyle.com/seagull-nest/

   Reply
  • thank you! Me 2 :) xx

   Reply
  • Hej Angelica

   Jag tycker det är så himla tråkigt att du säljer din blogg för pengar, Hur mycket får du betalt för detta?

   Kommer sluta läsa din blogg nu..

   Reply
  • Säljer min blogg? Som du kanske märkt så gör jag typ aldrig sånt här. Men detta upplägg kändes jätteroligt eftersom jag får engagera er och där jag kan GE TILLBAKA till er läsare med biljetter till Summerburst samt andra grejer som kommer. Om inte du kan se det från den sidan, utan endast ser det som något jag “får pengar och betalt för ” så tycker jag att det är bäst också att du slutar läsa min blogg – för då har du verkligen fått HELT FEL uppfattning om mig, och sånna som tror sådär om mig borde inte läsa min blogg. Vill endast att människor som är positiva och som litar på mig och att det jag skriver är sånt som jag till 100% gillar ( upplägg osv )ska läsa. Tråkig och väldigt onödig kommentar från dig, men hoppas iallafall att du får en fin kväll! kram

   Reply
  • Men snälla sluta!
   På riktigt?
   Vad har ett tandkräms märke med dig att göra och oss läsare?
   Kan du berätta hur mycket betalt du fick så vi läsare får veta?
   Tar faktiskt åt mig av ditt dumma svar, men okej då…. ska sluta läsa din blogg!
   Det var inte schysst av dig att klanka ner på mig sådär.

   Reply
  • På vilket sätt var min kommentar nerklankande? Din kommerntar säger mer om dig än om mig.
   Du ser inte helheten i det hela men det är okej. Så du menar att de inte är okej för mig att skriva så som jag gjorde för att du “tar åt dig” – men de är okej för dig att kasta ur dig vad som helst till mig? du motsäger dig själv och it doesn’t make sense. Hoppas iallafall att du får en fortsatt fin dag! Kram på dig :)

   Reply
  • Skulle vara kul om du ville knåpa ihop ett inlägg med vilka sminkprodukter du använder, du ser så himla fin ut jämt! Vet att du gjort ett liknande inlägg förr men du kanske har bytt eller uppdaterat några märken :D

   Reply
  • Åh, vad snäll du är :) det kan jag absolut fixa! tack! KRAM

   Reply
  • Då hoppas jag vi kommer få se en massa bilder där du ler :D Du har ett så fint leende!

   Reply
  • Men fina du <3 tack!! Det lovar jag! kram

   Reply
  • Ohh a festival sounds awesome!

   -M
   http://www.violetroots.com

   Reply
  • I love festivals! So thats gonna be awesome! xx

   Reply
  • Kommenterar sällan men måste säga att jag tycker det är häftigt att du får göra sånna här samarbeten med stora varumärken även om det inte är mode. Tycker det är larvigt att nån skriver att du säljer ut dig.. jag ser upp till dig som affärskvinna, du lever på det här och det är klart att stora varumärken vill jobba med dig. Kör hårt!

   Reply
  • Jag håller fullständigt med! Detta är ju kul och vi blir privilegierade. Betydligt värre med smygreklam. Det tål jag inte! Heja Angelica, tycker att du är fantastisk! Och biljetter till Summerburst vill man liksom ha …samt ett vitt leende! Go girl!

   Reply
  • Precis! Jag hymmlar eller smyger ju inte med att vi har ett samarbete ihop. Dessutom så är ju detta samarbete kopplat med mode samt festival, och inte bara för pepsodent/tandkräm. Tack fina du, det värmer! Ja, men eller hur :D ska bli jätteroligt att få lotta ut biljetter dit!KRAM <3

   Reply
  • Tack för din kommentar! Jag är jättetacksam för att jag får chansen att jobba med stora företag såhär. Tyckte också de var larvigt! Visst om jag hade hjort sånthär hela tiden och bara pushat reklam – men jag gör ytterst, ytterst sällan samarbeten just för att jag inte vill att min blogg ska bli reklamig osv. Och jag menar 100% det jag säger när jag säger att enbart gör projekt/samarbeten som känns ärliga och på riktigt roliga. Det är superviktigt för mig att mina läsare känner att dom kan lita på mig och inte att jag försöker pressa på dom massa konstiga saker. För så jobbar inte jag! Med ärlighet kommer man längst. Tack! kram

   Reply
  • älskar din blogg och älskar dig! Vet att du bara väljer samarbeten som du tror på. Har du aldrig blekt dina tänder? Kram!

   Reply
  • Tack fina du! ja, så är det verkligen! Nej, jag har aldrig blekt mina tänder :) har varit sugen på de, menär som sagt lite skraj för de.. men vem vet i framtiden :) kram!

   Reply