Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 18:41 | May 28, 2015

  BURGERS & FRIES

  dayy8dayy98dayy4dayy1dayy658dayy2dayy6dayy565daayy9

   

   

  EVERYDAY RANOMS

   

  Hemkommen från stan en snabbis för att byta om och sen till grönan för att kolla på Jessie J som uppträder med Molly & gänget :) Efter de ska vi förbi Musikaliska en snabbis eftersom min babe Elsa håller haffla där ikväll :) blir dock en tidig kväll för mig eftersom jag känt mig lite hängig i kroppen i ett par dagar. Varit för mycket fläng hit och dit tror jag! Sen ska ju jag köra all in på lördag istället.
  På tal om lördag: Jag & Sabri ska ha en rolig fest tillsammans med Nöjesguiden :) vi har fått en budget att göra vad vi vill för och därifrån har vi gjort denna förfest! Så himla roligt!
  Jag kommer snapchata från festen hela kvällen, så ni kommer kunna få live uppdateringar därifrån hela tiden! Så glöm inte att följa mig på snapchat: angelicablick <3 woop woop!
  Nu måste jag springa hörrni! Hörs om ett tag!

  / Just got home after a day in town! Just need to get changed and then Im off to gröna lund with Molly and the crew to watch Jesse J perform :) After that we’re heading to Musikaliska for a glass of wine cause my babe Elsa is hosting the party. I’m going home early tho cause Im so tired. It’s been way to much to do lately! And I wanna go all in on saturday too.
  Speaking of saturday: Me & Sabri are hosting this big Nöjesguiden pre-party :) we got a budget to do what we wanted and so we did! So much fun!
  I’m gonna snapchat from the party and you guys need to follow me on snapchat so you can see the party :) My name there is: angelicablick <3 woop woop! I need to run now! Speak to you soon!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “BURGERS & FRIES”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här