Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

12:39 | May 28, 2015

X GREY

LOOK OF THE DAY
grey8grey66grey12grey16grey77grey6grey14

 

PHOTOS BY FILIPPA LUND
/Skirt from Zara/Bag from River Island, HERE/Top from River Island, HERE/
/Shoes from Zara/Sunglasses are Second Hand/Jacket from H&M, HERE/
( Contains adlinks )

 

Första looken med grått hår!! Gillar ni det? Lite annorlunda .. jag har jättesvårt att vänja mig haha. Men teamet på salongen YOU är fan bäst! Tänk er att jag gick från sådär mörkbrun i botten / guldiga i topparna till detta?! Olaplex i mitt hjärta!
Jag ska låta det vara såhär ett tag och sen får vi se vad jag gör för roligt!
Idag lyser solen och jag ska se till att få lite jobb gjort och sen lunch med Sabri.
Skulle hunnit träffa Fang med han måste jobba och jag måste jobba så det krocka – jättesynd!
Imorgon kommer min fina böna Tash hit till Sverige för att hälsa på mig och vi ska ha så jävla kul i helgen med massa dans och fest! Måste bara be till vädergudarna att de inte ska regna.. kan ni be lite med mig?

/ My first look with grey hair!! do you like it? a bit different .. It’s hard to get used to haha. But the team at the saloon YOU is the best! They made my hair look like this from my dark brown roots and my really gold ends? Olaplex in my heart!
I’m gonna keep it like this for a while and then I’ll see what I’ll do!
The sun is shining today and I need to get some work done before I’ll have lunch with Sabri.
I was supposed to met Fang too, but he had to work and I had to work!
Tomorrow my bae Tash is coming to Sweden and then we’ll have a blast this weekend! Lots of party! woop! I hope that the weather will be on our side.. oray to the weather gods with me?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

39 Responses to “X GREY”

 1. Shaz on

  Can’t SEE it!!! Don’t be shy now!! Show it off!!! You could flaunt bald and it would inspire!! More pics please don’t tease!!

  Reply
 2. Iren on

  Hei! Måtte du bleke ditt hår før det bør grått? Eller gikk det å farge det over ditt brune hår?:) u look great!:)

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! Jag var tvungen att bleka mitt hår helt vitt typ för att få det sådär ljust grått – vi blekte med Olaplex vilket gör att håret klarar sig bättre! Så ska man bleka så mycket så måste man använda de :) tack! kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.