Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:31 | June 1, 2015

  PIG ISLAND

  0M0A89700M0A89670M0A8962-Edit

   

  PIG ISLAND

   

  Åh, detta var såååå kul! Att besöka Pig Island :) har flera bilder härifrån som kommer upp snart! Nu behöver jag springa. Sorry för keff update men har som sagt Tash över på besök i Sverige och vill inte sitta vid datorn då. Men jag tar massor av bilder så det kommer! PUSS!

  / Oh, this was soo much fun! to visit pig island :) I have lots of more pictures from there that I need to show you! I need to run now. Im sorry for the bad update, but Tash is here for a visit and then I don’t wanna sit infront of my laptop all the time. But I’m taking lots of photos for ya! Kisses!


  25 kommentarer  26 kommentarer om “PIG ISLAND”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här