Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:40 | June 3, 2015

  Steak Tartar

  k3k2k5k6k7
  Dinner at Riche

   

  När Tash kom hit så drog jag, Angela, André, Fang & Mirch med henne till Riche och åt :) deras råbiff samt köttbullar är ju to die for så då fick det helt enkelt bli det. Nu ska jag på lite möten! Ikväll kommer min mamma hit och det längtar jag till. KRAM!

  / When Tash got here, Angela, André, Fang,Mirch & I brought her to Riche for a steak tartar :) their steak tartar & meatballs is the real deal and to die for so I had to bring her there. Now I have some meetings and my mom will come over to Stockholm tonight. HUGS!


  9 kommentarer  9 kommentarer om “Steak Tartar”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här