Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 10:34 | June 6, 2015

  BIKINI SEASON

  bikinis11
  / 1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4.HERE / 5.HERE / 6.HERE / 7.HERE / 8.HERE / 9.HERE /
  / 10.HERE / 11.HERE / 12.HERE / 13.HERE / 14.HERE / 15.HERE /

   

  Juni är här och med det innebär det att det är – BIKINI- OCH BADDRÄKTSÄSONG! Jag har plockat ut lite favoriter här ovan :) Vill beställa alla typ! Jag har redan införskaffat mig ett par nya, men fler ska det bli och några av dessa ska jag klicka hem.
  Gillar ni någon speciell av dom jag valt ut?

  / June is here and by that – Bikini – and swimsuit season is here! I have picked out some favorites :) I wanna order them all! I have already bought a lot of new ones, but I want more. And I’m gonna order some of these for sure! Is there any of these bikinis/swimsuits that you liked ?


  14 kommentarer  14 kommentarer om “BIKINI SEASON”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här