Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

18:45 | June 7, 2015

Monday to Sunday

RANDOM
e4e10e1e2e9e7e8e5

 

Randoms

 

Blandade bilder från den senaste tiden – både som brunett och gråhårig! Jag och Filippa sitter hemma hos mig nu och inväntar grabbarna. Vi ska ha taco-kväll ett gäng och bara mysa! Perfekt en söndag som denna.
Vad ska ni göra? Imorgon börjar en ny vecka och jag längtar faktist! Ska bli skönt med nya tag.
Jag har en hel del att stå i, men främst av allt : fota looks :) det är prio 1 ! Älskar när jag har det som prio 1 istället för andra saker. Sen till helgen är det Summerburst och så ska jag & André till Varberg!
Längtar massor.

/ Mixed pictures from the recent past – both as a brunette and with gray hair! Me and Filippa are at my place now and we are waiting for the guys to show up. We’re having taco night! Perfect on a Sunday like this.
What will you guys do? Tomorrow begins a new week and I’m longing for it! It’s gonna be nice with a fresh week.
I have a lot to do, but most of all: shoot looks :) it’s my priority one! Love it when I have that as a priority 1 instead of other things. This weekend it’s time for Summerburst and then Varberg with André!

Longing lots.

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

19 Responses to “Monday to Sunday”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.