Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:12 | June 8, 2015

  DONE YET UNDONE

  hejje98hejje8 hejje10

   

  ALL ABOUT THE HAIR

   

  It’s all abou the haaaaair! Som många av er vet så älskar ju jag att ändra mitt hår ( som tex nu: brunt till grått ) och samma sak gäller styling. Men den allra vanligaste looken jag kör vi måste ju ändå vara de ganska slarviga/stora lockarna som ovan :) jag älskar när det är stylat fast att de ändå ser slarvigt snyggt ut.
  Jag brukar oftast inte använda så värst mycket produkter i håret, men sen vi gjorde hårvideon tillsammans med TRESemmé och Marre så har jag fastnat extra mycket för TRESemmés Sea foam som jag applicerar i håret innan styling!
  Efter det använder jag en ganska tjock locktång för att få till dom där stora, busiga lockarna. Jag borstar sedan ut håret och avslutar sedan med deras Sea Salt spray! Pörfeeeekt!

   

  / It’s all about the haaaair! As many of you might know I love to change my hair ( like now: From brunette to gey ) and it’s the same thing with styling. But as you all have seen, my everyday look os for sure the messy/big curls that I do :) I love it when it’s styled but doesn’t really look styled.
  I don’t usually wear so much stylingproducts in my hair but after my collab with TRESemmé and Marre I just got hooked on their Sea foam that I always apply in my hair befor styling!
  After that I use a very thick curlingiron to get those really big waves/curls. Then I just brush the curls out and apply the Sea Salt spray in the end! PEEEERFECT!

   

   


  24 kommentarer  24 kommentarer om “DONE YET UNDONE”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här