Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:12 | June 8, 2015

DONE YET UNDONE

TIPS & ADVICES,VIDEOS
hejje98hejje8 hejje10

 

ALL ABOUT THE HAIR

 

It’s all abou the haaaaair! Som många av er vet så älskar ju jag att ändra mitt hår ( som tex nu: brunt till grått ) och samma sak gäller styling. Men den allra vanligaste looken jag kör vi måste ju ändå vara de ganska slarviga/stora lockarna som ovan :) jag älskar när det är stylat fast att de ändå ser slarvigt snyggt ut.
Jag brukar oftast inte använda så värst mycket produkter i håret, men sen vi gjorde hårvideon tillsammans med TRESemmé och Marre så har jag fastnat extra mycket för TRESemmés Sea foam som jag applicerar i håret innan styling!
Efter det använder jag en ganska tjock locktång för att få till dom där stora, busiga lockarna. Jag borstar sedan ut håret och avslutar sedan med deras Sea Salt spray! Pörfeeeekt!

 

/ It’s all about the haaaair! As many of you might know I love to change my hair ( like now: From brunette to gey ) and it’s the same thing with styling. But as you all have seen, my everyday look os for sure the messy/big curls that I do :) I love it when it’s styled but doesn’t really look styled.
I don’t usually wear so much stylingproducts in my hair but after my collab with TRESemmé and Marre I just got hooked on their Sea foam that I always apply in my hair befor styling!
After that I use a very thick curlingiron to get those really big waves/curls. Then I just brush the curls out and apply the Sea Salt spray in the end! PEEEERFECT!

 

 

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

24 Responses to “DONE YET UNDONE”

 1. Clara on

  Färgen är grym men jag tycker verkligen du borde ta ur hårfärlängningen. Man ser den väldigt tydlig då den är mycket ljusare än ditt egna hår. Annars ser det jätte bra ut

  Reply
 2. Matilda on

  Älskar färgen! :) det dumma med löshår är att det oftast syns vart ditt egna hår slutar, speciellt när färgen på ens egna hår och löshåret skiljs åt en gnutta. Plus att håret ser mycket tunnare ut där nere där bara löshåret är än uppe där man både har löshåret och sitt egna. Men det är ju såklart en smaksak, man får ha det precis som man vill men om jag skulle varit du skulle jag skippa löshåret! Så fin i endast ditt egna :)

  Reply
 3. Taylor on

  Hey! I loveeeeeeee your hair soooo much!!! I’ve been dying to dye my hair gray for the longest time and I haven’t had the guts lol I think I’m finally ready for the drastic change. Can you please tell me what colors are combined to get your color?!?!? I really want it to come out like yours! And I’m coming from a true dark brunette so I want to get it as close to perfect as I can and yours is perfect!!!

  Loveeeeee it xoxo B

  http://www.bohobrunette.com

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.