Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 13:18 | June 8, 2015

  Sabri + Angelica / PREPARTY

  MILLERFEST

   

  PREPARTY / NÖJESGUIDEN

   

  Som ni kanske kommer ihåg så hade jag & Sabri i sammarbete med Nöjesguiden en förfest för någon helg sedan! Vi hade fått planera den helt själva och vi hade det så jävla kul :) XXL Beerpong, “skräckhus” och twister! Vill ni se en film från kvällen så ska ni klicka HÄR! EEENJOY!

  / As you might remember me and Sabri had a big pre-party together with Nöjesguiden a weekend ago! We planned everyhting together and it was so much fun :) XXL Beerpong, ” horror house” and twister! If you wanna see a movie from the party, press HERE! EEENJOY!


  4 kommentarer  4 kommentarer om “Sabri + Angelica / PREPARTY”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här