Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

16:44 | June 9, 2015

NURSE SHARKS

TRAVEL
HAJ1HAJ3

 

IN BAHAMAS // NURSE SHARKS

 

Bilder från Bahamas när vi satt och kollade på sköterskehajarna :) har ändå en del bilder kvar därifrån!
Började dagen med bootcamp träning på OPFG och sen stack jag och André och kollade på en lägenhet.
Efter vi kollat klart på den så mötte jag upp Filippa! Nu har jag suttit och fått en del jobb gjort så det känns skönt.
Ska alldeles straxt in till stan flr fota dagens look och sen ska jag och Olivia mysa på deras ( min gamla! ) takterass :) hur underbart? Vädret idag är ju helt magiskt!
Detta får gärna hålla i sig! TACKARRRRR! Juste – på bilden bär jag min babes Tash & Devins fina nya bikini från Monday Swimwear som kommer ut snart!

/ Pictures from Bahamas when we watched the nurse sharks :) I still have some pictures from Bahamas!
I started this day with my bootcamp at OPFG and then me and André left to look at an appartment.
After that I met up with Filippa! Now I’ve been at home just working. So that’s good!
I’m soon going into town to take photos of my look today and then me and Olivia are gonna chill at her ( my old )
roof terrace :) how awesome? The weather today is amazing! Well, THANK YOOOOU! And yes – I’m wearing my babes Tash&Devins bikini in this picture from Monday Swimwear that’s being released soon!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

14 Responses to “NURSE SHARKS”

 1. Magda on

  Hej! Jag har alltid tyckt om din blogg, du har fina bilder och ger massor med inspiration. Men på senaste har dina texter till bilderna varit katastrof. Du börjar med att skriva vad du ska göra idag (ex: först ska jag äta frukost, sen ska jag träffa ***, sen ska jag på stan och sen på möte och sist på fest) i nästa inlägg skriver du vad du gjort (jag åt frukost, jag träffade den och den och jag gick på möte och festen var kul) sen börjar du om med att skriva vad du ska göra och sedan att du gjort det i nästa inlägg. Har du märkt det själv? Det kanske är din grej, jag vet inte, men jag tycker det är tråkigt att läsa och det är så synd med tanke på hur hög standard din blogg annars håller och jag har inte upplevt att du alltid gjort så. Nåväl. Det var mest ett tips.
  Ha en fortsatt fin dag!

  Reply
  • angelicablick on

   Hej! Oj, de har jag faktist inte tänkt på! Vet bara att ni hatar när jag inte skriver vad jag gör så därför föröker jag bara skriva vad jag gör. Men detta ska jag absolut tänka på! Tack för att du sa till! Jag gillar när jag får konstruktiv kritik :) tack!! Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.