Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:27 | June 10, 2015

Absofuckinglutely.

LOOK OF THE DAY
hejje6hejje656hejje822hejje5hejje8744hejje7655hejje3hejjeee8

 

PHOTOS BY DANIEL RÖNNBÄCK
/Shorts are old/Jacket from Diesel Gold/Sunglasses from RayBan, HERE/
/Backpack from BikBok/Shoes from Zara/Top from ASOS, HERE/

 

En liten look som min vän Daniel tog på miiiiiiig häromdagen! Vi blandade lite bilder – gillar ni det?
Jag sitter iallafall helt snorig och jävlig i soffan .. vad händer? Tror att pollen tyvärr hunnit ifatt mig .. jag är helt täppt i näsan och det kliar som tusan! Jag brukar få såhär i början på sommaren men jag trodde jag lyckats komma undan i år – men icke.
Vad borde man käka för pollenmedicin? Jag hatar att man oftast blir så trött av allergimedicin. Det är därför jag alltid skiter i att käka det.
Men nått som är roligt däremot är att jag & André bokade en resa till Marbella i början på Juli för att åka och hälsa på Janni & Jon! SÅ KUL!! Sen är det Saint Barts med Tash och Devin i slutet på Juli :) wie!

/ A look that my friend Daniel took of meeeeeee the other day! We mixed some pictures – do you like it?
I’m sitting here all snotty and stuff .. what is happening? I believe that pollen unfortunately caught up with me .. My nose is totally blocked and it itches as hell! I usually get like this in the beginning of the summer but I thought I managed to get away this year – but nahhh.
What kind of pollen medicine should I use? I hate that I usually get so tired of allergy medicine. That’s why I don’t use it.
But hey – speaking of fun stuff instead: André and I booked a trip to Marbella in early July to go and visit Janni & Jon! SO MUCH FUN!! Then I’m going to Saint Barts with Tash and Devin at the end of July :) wie!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

36 Responses to “Absofuckinglutely.”

 1. m on

  Jättefina bilder! Det känns mycket mer levande såhär, det känns mer som det är kläder du faktiskt har på dig o inte bara saker som du posar med på bild! Det blir mer människa o mindre skyltdocka typ

  Reply
 2. Karolin on

  Älskar din outfit och ditt hår är fan magiskt, blir verkligen sugen på att bli gråhårig! Vilken storlek har du på tishan förresten? ❤️

  Reply
 3. Martina on

  Det finns en receptfri allergi medicin som man inte blir trött av, Allegra heter den! Det finns vetenskapliga studier som stödjer att den inte ger trötthet som biverkning. Dock är den den dyraste av dom alla, runt 170 kr.

  Reply
 4. Emelie on

  Bara nässpray och ögondroppar kör jag på. Funkar helt ok hittills. Håller tummarna för att jag klarar mig.

  Reply
 5. Lina on

  Hej! Tips på alternativ pollen médecin som har funkar för mig är tallbarr! Man sätter en liten bit i en kanna eller flaska med vatten och låter de stå under natten. Sen dricker man det under dagen. Kan återanvända grenen 1-2 veckor innan den behövs bytas ut. Går även bra med bara barr. Vet dock inte hur lätt det är att få tag i Stockholm dock. Ett annat tips som jag har fått är att man äter en sked med honung som är lokalproducerat, varje morgon. Och juste vattnet ska stå i kylen. Jag hoppas att du hittar något som passar dig!
  Kram från Norrland :)

  Reply
 6. Zarah-Lou on

  Allegra. Den enda antihistamin i tablettform som inte ska ge trötthet.
  Annars kan ett tips vara att ta någon av de andra antihistaminerna på kvällen innan man ska gå och lägga sig iställer för direkt på morgonen, är fortfarande 24h skydd.

  / Hon på apoteket :P

  Reply
 7. Emmy on

  Som andra skrivit så är Allegra helt okej. Funkar dock inte på mig och kostar en del. Nu äter jag istället Loratadin som kostar typ 60 spänn, går att dubbla dosen, verkar inom 15 minuter och är skitbra! Dessutom blir man Knte trött av den. Winwin! Lycka till!

  Reply
 8. Jessica on

  Nu kanske jag bara har missat detta men hur kommer det sig att du och Tash och Devin har träffats? Är det genom ett samarbete och ska ni göra något utav det eller bara hänger ni ?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.