Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:27 | June 10, 2015

  Absofuckinglutely.

  hejje6hejje656hejje822hejje5hejje8744hejje7655hejje3hejjeee8

   

  PHOTOS BY DANIEL RÖNNBÄCK
  /Shorts are old/Jacket from Diesel Gold/Sunglasses from RayBan, HERE/
  /Backpack from BikBok/Shoes from Zara/Top from ASOS, HERE/

   

  En liten look som min vän Daniel tog på miiiiiiig häromdagen! Vi blandade lite bilder – gillar ni det?
  Jag sitter iallafall helt snorig och jävlig i soffan .. vad händer? Tror att pollen tyvärr hunnit ifatt mig .. jag är helt täppt i näsan och det kliar som tusan! Jag brukar få såhär i början på sommaren men jag trodde jag lyckats komma undan i år – men icke.
  Vad borde man käka för pollenmedicin? Jag hatar att man oftast blir så trött av allergimedicin. Det är därför jag alltid skiter i att käka det.
  Men nått som är roligt däremot är att jag & André bokade en resa till Marbella i början på Juli för att åka och hälsa på Janni & Jon! SÅ KUL!! Sen är det Saint Barts med Tash och Devin i slutet på Juli :) wie!

  / A look that my friend Daniel took of meeeeeee the other day! We mixed some pictures – do you like it?
  I’m sitting here all snotty and stuff .. what is happening? I believe that pollen unfortunately caught up with me .. My nose is totally blocked and it itches as hell! I usually get like this in the beginning of the summer but I thought I managed to get away this year – but nahhh.
  What kind of pollen medicine should I use? I hate that I usually get so tired of allergy medicine. That’s why I don’t use it.
  But hey – speaking of fun stuff instead: André and I booked a trip to Marbella in early July to go and visit Janni & Jon! SO MUCH FUN!! Then I’m going to Saint Barts with Tash and Devin at the end of July :) wie!


  35 kommentarer  36 kommentarer om “Absofuckinglutely.”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här