Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:44 | June 10, 2015

Just recently on instagram

UNCATEGORIZED 2
instakollage1

 

@angelicablick

 

Wihu! några av mina senaste bilder från instagram :) vad gör ni för något fina ni? jag ska alldeles straxt möta upp Olivia och gänget för lite mys. Presskontakterna hade ett litet event idag tillsammans med Karl Lagerfeld X Zalando så där var jag förbi och kikade lite! Jag och Linn stack och fota direkt efter och vi pratade om att det var sååå länge sen vi fotade sist nu!
På tal om annat: Vädret har sannerligen varit på våran sida idag – THANK GOD! Så jäkla magiskt!

/ wihu! Some of my latest snaps on instagram :) what are you guys up to right now by the way?
I’m soon gonna meet up with Olivia and some other people and just hang out. presskontakterna the PR agency had an event today with Karl Lagerfeld X Zalando that I just had to wing by! After that me and Linn took some photos og my look and we both said ” this was tooo long ago!” !
Speaking of other things: the weather has been so good today! – MAGICAL!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

13 Responses to “Just recently on instagram”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.