Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:02 | June 11, 2015

  Feeling blue

  strpes3stripes2

   

  SNEAK PEEK / FULL LOOK COMING SOON

   

  Min fina Olivia hjälpte mig knäppa dessa innan vi myste uppe på takterassen häromdagen :) Vi gick till Ica och köpte grillkorv, en liten grill och massa gott och så åkte vi upp till takterassen och åt medans vi såg solen gå ner! BÄSTA EVER med sommaren! Ni kanske såg mina snaps därifrån? :)
  Hallå! Ikväll ska Elsa sha ett stort event för hennes kollektion för BikBok!! Jag är så jävla stolt över henne! Hennes kläder är magi kan jag lova.
  Så först äre middag med ett gäng bloggare och sen event och fest! Men först upp: kolla lägenheter med André och svänga förbi Mollys releasfest.
  Känns som att det ät så jäkla mycket saker som händer nu! Alla events,fester, resor.. fan vad tacksam jag är! Och Nu är ääääntligen sommaren här!! Började fundera där ett tag om den ens skulle komma haha.. man bah “hallå ? vart är du sommaren?” – och poff så kikade den fram med sitt söta lilla nylle! MAN TACKARRRRR!

  / My babe Olivia helped me out to take photos of my look the other day before we got up tp the roof terrace :) We went to the supermarket and bought sausages and a grill and then went up and ate it while watching the sun go down! BEST THING EVEEEER! Did you see my snaps from that evening? :)
  EY! My girl Elsa is having a big event for her collection with BikBok tonight and I’m so fucking proud over her! Her collection is the bomb. But first: Dinner and also swing my Molly’s releaseevent.
  I have so much fun stuff coming up with events, trips and partys .. I’m so thankful! And summer is FIIIIINALLY HEEEERE! I strated to think that it might not even come this year haha.. I was like ” hello? where are you?” – and just suddenly the summer came and showed it’s pretty little face! Well, ITHANKYOUUUUU!


  20 kommentarer  20 kommentarer om “Feeling blue”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här