Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

11:01 | June 15, 2015

Yellow tail

LOOK OF THE DAY
yo2yo5
SNEAK PEEK / CLOSE-UP

 

Godmörra! Vi kom hem rätt sent igår så vi däckade som två sälar direkt när vi kom hem jag och André. Vi åkte från Varberg kl 15 typ och så svängde vi förbi min pappa i Mantorp innan vi åkte vidare till Stockholm :) så mysigt att få träffa dom igen.
Tanken var att käka på smultronstället men de hann stänga så vi får ta det en annan gång i sommar. Jag åker ju dit varje sommar så det måste hinnas med i år! Alla som inte varit där – ÅK DIT! Iallafall om ni älskar glass!
Tips, tips, tips.
Alltså FAN vad fort tiden flyger iväg! Helt sinnessjukt.. Nu har halva Juni gått och och det känns som att de var 1 juni igår typ. Snälla sommar, gå lite långsammare haha.
I veckan är det midsommar också! Vi vet ännu inte vad vi ska göra .. kaos haha. Vad ska ni göra?

/ Good morning! We got home pretty late last night so André and I passed out like two seals as soon as we got home. We went from Varberg at 3pm, and went by my father in Mantorp before we went on to Stockholm :) so nice to meet them again.
The idea was to go to Smultronstället but they had already closed so we’ll go there another time this summer. I go there every summer so I must go there this year too! All those who haven’t been there – go there! Anyway, if you love ice cream!
So, time flies fast as fuck! Completely insane .. Now, half in June has passed and it feels like June 1 was yeasterday. Please summer, go by a little slower haha.
This week it’s time for midsummer too! Wehaven’t decided what to do yet .. haha chaos. What will you guys do?

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

19 Responses to “Yellow tail”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.