Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:37 | June 16, 2015

  Begining of summer

  pepsodent11pepsodent33

   

  SUMMERBURST

   

  Woop woop! Under Summerburst hängde jag såklart på Pepsodentområdet eftersom jag samarbetar med dom och dessutom ihop med Summerburst! Jag själv var där en kortis första dagen – stort tack för VIP-biljetterna Pepsodent – och fick njuta av början på festivalsommaren :) höll ju i en liten tävling inför Summerburst där några av er vann biljetter dit! Vilka av er var där ? Hade ni kul?  Sån jäkla tur med vädret! Många av mina vänner var ju där och jag har nog inte sett så många leenden och skratt på länge! Älskar festival!!
  Bjussar på två bilder från deras monter som fanns på plats innan min kamera dog haha :)

  / Woop woop! During Summerburst I went by the Pepsodent area because of my collab with them and with Summerburst! I was there a short while during the first day – Thank you Pepsodent for the VIP tickets – and got to enjoyt the begining of the festival summer :) As you might remember I had a contest for you where you could win tickets to Summerburst! Which of you guys where there? Did you have fun! We had so damn luck with the weather! Alot of my friends where there and it was a long time since I saw that many smiles and laughter! I LOVE FESTIVALS! Here are two pictures from the day that I took before my camera died haha :)


  12 kommentarer  12 kommentarer om “Begining of summer”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här