Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

20:37 | June 16, 2015

Begining of summer

UNCATEGORIZED 2
pepsodent11pepsodent33

 

SUMMERBURST

 

Woop woop! Under Summerburst hängde jag såklart på Pepsodentområdet eftersom jag samarbetar med dom och dessutom ihop med Summerburst! Jag själv var där en kortis första dagen – stort tack för VIP-biljetterna Pepsodent – och fick njuta av början på festivalsommaren :) höll ju i en liten tävling inför Summerburst där några av er vann biljetter dit! Vilka av er var där ? Hade ni kul?  Sån jäkla tur med vädret! Många av mina vänner var ju där och jag har nog inte sett så många leenden och skratt på länge! Älskar festival!!
Bjussar på två bilder från deras monter som fanns på plats innan min kamera dog haha :)

/ Woop woop! During Summerburst I went by the Pepsodent area because of my collab with them and with Summerburst! I was there a short while during the first day – Thank you Pepsodent for the VIP tickets – and got to enjoyt the begining of the festival summer :) As you might remember I had a contest for you where you could win tickets to Summerburst! Which of you guys where there? Did you have fun! We had so damn luck with the weather! Alot of my friends where there and it was a long time since I saw that many smiles and laughter! I LOVE FESTIVALS! Here are two pictures from the day that I took before my camera died haha :)

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “Begining of summer”

  1. Jelina on

    älskar dina bilder!! funderar på att köpa en kamera, så undrade vad du använder för kamera och i vilket program du fixar dina bilder? :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.