Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 15:49 | June 16, 2015

  C’est la vie

  roof11roof57roof212roof3roof56roof67

   

  SUMMERNIGHTS ON THE ROOFTOP

   

  Häromdagen åkte jag och bästa Olivia upp på hennes och Julians ( aka min gamla ) takterass och såg solen gå ner bakom husen. Vi grillade korv, lyssnade på musik och drack en öl! Hur mysigt som helst <3 det är sånna kvällar som räknas! Jag får lite smått panik att mer än halva Juni har gått och att det bara är 13 grader och typ halvsoligt varje dag.. burr. Sommaren kom på riktigt!
  Jag sitter på kontoret nu och fixar lite och sen framåt kvällen ska jag umgås med Filippa :) igår kom hon över och så köpte vi massa ost, kex och chark och delade på en flaska rosé framför en film. Så sjukt mysigt!

  / The other day my babe Olivia and I went up on her and Julian’s (aka my old), roof terrace and watched the sun go down behind the buildings. We grilled hot dogs, listened to music and drank a beer! So cozy <3 It’s these kinds of evenings that counts! I’m getting a bit panicked that more than half of June has passed and it’s only 13 degrees and semi-sunny every day .. brr. Summer has to come for real!
  I’m at the office now and tonight I’ll hang out with Filippa :) yesterday she came over and we bought lots of cheese, crackers and meat and shared a bottle of rosé in front of a movie. So cozy!


  18 kommentarer  18 kommentarer om “C’est la vie”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här