Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

MENU

Angelica Blick

9:50 | June 17, 2015

PARADISE DREAMIN’

UNCATEGORIZED 2
paradise343

 

BAHAMAS // DAY DREAMIN’

 

Drömmer mig tillbaka till Bahamas – big time! Men frukta ej mörkret!! haha men fy.. nejdå. Men jag ska ju iväg till Saint Barts med brudarna i Juli och det ska bli feeeeett! Godmörra på er förresten! Hur mår ni idag?
Jag mår bra iallfall och jag är pepp på den här dagen :) snart är det dags för Midsommar och jag vet inte riktigt vad vi ska göra ännu haha.. det där med att planera liksom… Kan höra min mamma sucka bakom skärmen när hon läser detta haha. Jag är fröken oplanerad! Det där lät så fel .. Jo, jag VAR planerad av mina föräldrar hahaha – utan menar mer att jag är sämst på att planera och måste bli bättre på de! Det slutar alltid i kaos annars!

/ Dreaming back to the Bahamas – big time! But don’t fear the dark !! haha wtf .. just kidding. But I’m going to Saint Barts with mah babes in July and it will be sooooo nice! God morning by the way! How are you today?
it’s a good day and I’m excited :) soon it’s time for Midsummer, and I don’t really know what to do yet haha .. this thing about planning … I can hear my mother sigh behind the screen when she reads this haha. I am Miss unplanned! That sounded so wrong .. Well, I was planned by my parents hahaha – What I mean is that I’m the worst at planning stuff and must get better at it! It always ends up in chaos!

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

12 Responses to “PARADISE DREAMIN’”

  1. mamma on

    <3 Hahah… SUCK… fast å andra sidan är d rätt skönt att ta det som d kommer….Ibland <3
    ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT PÅ DENNA JORD ,o va nu inte ute i sista minuten så kaoset uppstår!! Puss mamma <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.