Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 12:13 | June 18, 2015

  ROYAL

  IMG_3973IMG_4115hejeeIMG_4105IMG_4148hejje44IMG_4089IMG_3975

   

  PHOTOS BY LINN HANSSON
  /Top from Weekday/Skirt from H&M/Jacket from H&M, old/Sunglasses from Second hand/
  /Bag from River Island/Shoes from Aldo, old/

   

  Wiee! Äntligen fick jag och Linn tid att fota igen <3 fina Linn! Har saknat att fota med henne som tusan.
  Jag körde mördarpass imorse på gymmet.. haha shit! Jag trodde att Filippa och jag skulle svimma och spy på samma gång.
  Var inte jättepepp att kliva ur sängen imorse direkt. But I made it! Julian hade ju en liten förfest med Licor 43 igår och jag blir bakis på minsta lilla typ. Men det gick ann!
  Dagen består av jobb, jobb och åter jobb. Men roligt sådant! Jag har lagt upp ett schema för mig och även lite för bloggen så att ni slipper få typ 1 – 2 inlägg om dagen bara – utan bra kontent 3 gånger per dag som förut. STRUKTUR MINA VÄNNER, STRUKTUR! haha

  / Wiee! Finally Linn and I got the time to shoot again I wasn’t so excited to get out of bed this morning. But I made it! Julian had a little pre-party with Licor 43 yesterday and I get hungover on one drink. But I was pretty OK!
  The day consists of work, work and work. But fun work! I have set up a schedule for me and also for the blog so that you won’t get 1-2 posts a day only – but good content 3 times a day as I did before. STRUCTURE MY FRIENDS, STRUCTURE! haha


  27 kommentarer  27 kommentarer om “ROYAL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här