Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 20:46 | June 18, 2015

  TASSEL

  väska2väska

   

  Bag from Star Mela/Asos – Find it HERE

   

  Alltså, hur härlig är inte denna? Gillar färgerna samt den lilla “tasseln” som i princip utger hela väskan :) här har jag matchat den med mocka och vit skjorta ( hela looken kommer snart ) – men tänkte matcha den till helvitt eller till gult nästa gång. Det tror jag kan vara snyggt!
  Juste på tal om Orange is the new black.. Ruby Rose. Jag. Är. Kär. Vilken otroligt vacker och sexig kvinna! Är helt 100% på att jag faktist är lite kär i henne haha! Som den där bilden på henne som går runt på nätet som säger ” When U think U’r straight but then Ruby Rose comes and confuses you” – well, that’s true! Satan vad vacker!

  / So, how lovely is this bag? I like the colors and the little “tassle” which basically makes the whole bag :) here I’ve matched it with suede and a white shirt (whole look is coming soon) – but figured that I’m gonna match it to a full white look or with yellow next time. I think that could be neat!
  And yeah, speaking of Orange Is the New Black .. Ruby Rose. I’M. IN. LOVE. What an incredibly beautiful and sexy woman! I’m totally 100% sure that I’m a bit in love with her haha! Like that picture of her that’s going around the web that says “When u think u’r straight But then Ruby Rose comes and confuses you” – well, that’s true! Damn, so beautiful!

  *Post contain adlinks


  19 kommentarer  19 kommentarer om “TASSEL”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här