Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 16:32 | June 21, 2015

  Elsa Ekman X BikBok

  ebik1ebik01ebik12ebik11ebik4ebik6ebik2ebik7ebik14

   

  Blog event / Pre-launch

   

  Innan min bebis släppte sen kollektion så hade hon ett litet event för att visa upp sina fina kläder :) vi åt god mat, drack lite drinkar och fick känna och klämma på plaggen! Är så sjukt stolt över Elsa! Grattis till en helt fantastisk kollektion min älskling!
  Eventet och festen hölls på Musikaliska så efter så partajade vi vidare och det blev en drink eller typ 10.. haha.
  Jag hade iallafall en sjukt rolig kväll och det var underbart att få träffa alla fina tjejer från BikBok igen som jag jobbade med när jag gjorde min kollektion <3 och snart får jag hänga mer med dom – vi åker nämligen med BikBok till Bråvalla och jag längtar massor!

  / Before my baby girl released her collection she had an event to show her peices :) we ate good food, drank some champagne and looked at her clothes! I’m so proud over Elsa! Congratz again my love! The event and party was held at Musikaliska so we went partying afterwards! I had a drink or 10.. haha. I had such a fun night and it was amazing to see all the wonderful girls at Bikbok again that I worked with when I did my collection last yeat <3 and I will soon meet them again – We are going with them to Bråvalla and I’m longing for it so much!


  5 kommentarer  5 kommentarer om “Elsa Ekman X BikBok”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här