Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 14:41 | June 22, 2015

  Levis Jacket

  blå1blå9blå7

   

  /Top from Zara/Skirt from Zara/Sunglasses from RayBan, HERE/
  /Bag from Zara/Shoes from Zara/Jacket from Levis/

   

  God eftermiddag! Vaknade upp svinsent och hann inte blogga innan jag åkte iväg imorse :) körde mördarpass på gymmet med Filippa och har precis kommit hem. Köpte med mig mat och ska få lite jobb gjort tänlte jag! Sen ska jag ta leeedigt idag! Men uppdateringen kommer som vanligt för de har jag tidsinställt till er.
  Ikväll ska jag bara umgås med Filippa och Hannah! wie!

  / Good afternoon! I woke up so late and didn’t have time to blog before i had to run this morning :) I did a killer workout this morning with Filippa and I just got home. i bought some food with me and now I’m sitting here doing some work! And then I’m taking the day off! But don’t you worry; I have timed posts coming up for ya. Tonight I’m gonna hang out with Filippa and Hannah. Wie!


  20 kommentarer  22 kommentarer om “Levis Jacket”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här