Det förekommer cookies på angelicablick.se. Genom att fortsätta läsa på angelicablick.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

 • Categories
 • ABOUT
 • Archive
 • 11:10 | June 24, 2015

  Rooftop Party

  lic2lic4lic1lic7lic8lic0

   

  ROOFTOP PARTY

   

  Lite bilder från festen som Julian hade ihop med Licor 43 :) mysig kväll trots regn!
  Imorgon är det dags för bråååvallaaa! HUR KUL? Men snälla, lilla Sverige – sluta regna nu! Det behöver inte vara strålande sol, men regn på festival suger sjukt mycket. Så INGE REGN TACK!
  Jag & André hade en magisk dag igår :) vi skulle på SPA och få behnadlingar men André fastnade på jobbet, så jag fick avnjuta det själv istället – men de var helt ok! Sen möttes vi upp, åt lunch, drack vin och bara myste. Sen gick vi på två lägenhetsvisningar innan de var dags för middag på Farang! Vi körde deras avsmakningsmeny – så sjukt gott! Sen hade jag bokat in oss på hotell Diplomat så vi sov över där inatt! Bästa dagen!
  Nu ska jag snart iväg här på SNKR STUDIO med Nike! Hoppas vi ses där! Mer info kommer upp på instagram.

  / Some pictures from Julians rooftop party with Licor 43 :) we had a blast even tho it was raining! Tomorrow it’s time for Bråvalla Festival! SO MUCH FUN! But pleeeease Sweden – STOP RAINING! I doesn’t have to be sunny and shit, but can it at least stop raining? It sucks when it’s raining on festivals. Anyway, André and I had such an amzing day yesterday :) I booked us on a SPA with treatments but he got stuck on work so I got there myself – but that’s alright. After that i met up with him and went for lunch, some wine and just had a cozy time. We also went and had a look at two apprtments.. so now maybe we have found our true one! Later at night I had booked a table at Farang and it was soo delicious! We ended the whole day by spending the night at Hotel Diplomat! Best day ever! Now I have to go to get ready for SNKR STUDIO day with Nike! I hope to see you there! More info about it will come up on my instagram today.


  23 kommentarer  23 kommentarer om “Rooftop Party”

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Jag accepterar villkoren som finns här